HDD problem - spasavanje fileova

poruka: 3
|
čitano: 477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran

Može li netko pomoć, naime imam problem sa HDDom od laptopa..

na njemu je bio Win 8 i stavljen je da se upgrejda na Win 8.1 i onda se za vrijeme upgrejda nes brejkalo i sad mi pri pokretanju laptopa pise da nema OS-a,

onda sam ga spojio na komp da spasim podatke, posto sam imao dvije particije sa one na kojoj nije OS sam spasio sve podatke dok ova particija na kojoj je bio OS ima strasnih problema,

kad god prebacujem podatke sve zatrokira i brzina prbacivanja je strasno mala(manja od 1mb/s).. ne znam sta da napravim jer svim podatcima sa te particije mogu pristupiti na jednostavan nacin i video i slike "rade" ali kad zelim prebaciti cim je file malo veći to ne zeli prebaciti...
Dajte molim vas pomozite jer su mi stvarno bitni podatci koji se nalaze na toj particiji...

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Mislim da jedino možeš probati dio po dio prebaciti, ako u folderu imaš više fileova, probaj jedan po jedan file prebaciti. Ako negdje zašteka, sljedeći put taj file preskoči. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HDD problem - spasavanje fileova
The Black Iso kaže...

Može li netko pomoć, naime imam problem sa HDDom od laptopa..

na njemu je bio Win 8 i stavljen je da se upgrejda na Win 8.1 i onda se za vrijeme upgrejda nes brejkalo i sad mi pri pokretanju laptopa pise da nema OS-a,

onda sam ga spojio na komp da spasim podatke, posto sam imao dvije particije sa one na kojoj nije OS sam spasio sve podatke dok ova particija na kojoj je bio OS ima strasnih problema,

kad god prebacujem podatke sve zatrokira i brzina prbacivanja je strasno mala(manja od 1mb/s).. ne znam sta da napravim jer svim podatcima sa te particije mogu pristupiti na jednostavan nacin i video i slike "rade" ali kad zelim prebaciti cim je file malo veći to ne zeli prebaciti...
Dajte molim vas pomozite jer su mi stvarno bitni podatci koji se nalaze na toj particiji...

Moze se rjesit, imas inbox kako i sta da napravis, poslati cu ti na mail alat sa kojim se to moze napravit.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice