Jeli zna netko s kojim bi programom mogao da kontroliram ventilator na grafickoj??
Speedfan sam probo al mi nema grafe na njemu! 
Jeli zna netko s kojim bi programom mogao da kontroliram ventilator na grafickoj??
Speedfan sam probo al mi nema grafe na njemu! 
msi afterburner
e fala vam!
jel normalna temperatura GPU 55C ?
edit:
cak mi dostize do 69C
da sasvim normalna :)
Meni dostize cak 102C
,
(GTX 460)ali mislim da su dobre za GTX 470.
Meni dostize cak 102C
,
(GTX 460)ali mislim da su dobre za GTX 470.
WTF
Mislim da to nije dobro , ispravi me ako grijesim .....
ma ev meni je do 75-82 C
moram pojacat cooler do kraja pa da vidim onda :D
nemas razloga pojacavat ga do kraja . ok su ti temperature
e pa zasto da ne pojacam do kraja? sta ce bit nes?
meni se 80C ne cini bas dobro :O
Znam da nisu dobre,zato je sad na garanciji.
govorim ti zato jer nije ugodno radit kad ti sa strane nesto probija usi(mozda sam malo pretjerao sa ovom izjavom)ali znam kad pojacam do kraja svoju HD 6870 da je ona poprilicno glasna i jednostavno se nemozes koncentrirat.
ali ako tebi ne smeta slobodno.
Meni je iskreno bilo najgore kada je jos bio stock cooler na Phenomu,igras igru i nis ne cujes jer se budala vrti na 6000 okretaja.
Ali bome nije ni ova gtx-ica bas tiha.
nece mi nis crknut sa temperaturom 80C? onda oke!
ja sam svoju pojaco na 100% i skroz malo se cuje!
Nece ti nis crknut,osim toga imas garanciju.Ako meni na 100C nije moja crkla,onda nece niti tvoja
Nece ti nis crknut,osim toga imas garanciju.Ako meni na 100C nije moja crkla,onda nece niti tvoja
Ovo je EPIC. XXDD
OKE :D
ma ev meni je do 75-82 C
moram pojacat cooler do kraja pa da vidim onda :D
Pa moja GTX570 u 100% loadu doseže 82C, ali cijelo vrijeme je tiha.
Primjetio sam da je ona turbina (ovo skroz naprijed)
dosta kvalitetnije na GTX570 nego na HD5850/HD4870, a vjerovatno i HD6870/6950/6970.
Nečuje se ležaj i proizvodi manju buku.
ev kad vec razgovaramo o grafama
da vas pitam kad dizem u msi afterburnu core clock i shader clock dali moram dizat i Memory clock?
ev kad vec razgovaramo o grafama
da vas pitam kad dizem u msi afterburnu core clock i shader clock dali moram dizat i Memory clock?
ako moras pitat bolje nediraj
sto ne vec sam core clock digo postepeno za 100mhz(po 15 Mhz sam dizo) i memory clock za 30mhz :D
Imam gtx 470 (evga) od 2010 i moram reci dobro me sluzi,dns mi dolazi novi monitor s 1440 p rezolucijom pa me zanima dali bi se grafcika nosila stom rezolucijom?