Greška na cd-u i upropašteni diplomsi ima li spasa

poruka: 15
|
čitano: 5.126
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ovako zaprzio sam na dvd sve programe i dokumente prije formatiranja diska i sada ja ubacim dvd al niti jedan dokument nece da radi......dvd nije izgreban dali je moguce da je lose sprzen iako sam sprzio na 4x brzini i dali se to moze spasiti uz pomoc nekog programa

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Greška na cd-u i upropašteni diplomsi ima li s
ja00022 kaže...

ovako zaprzio sam na dvd sve programe i dokumente prije formatiranja diska i sada ja ubacim dvd al niti jedan dokument nece da radi......dvd nije izgreban dali je moguce da je lose sprzen iako sam sprzio na 4x brzini i dali se to moze spasiti uz pomoc nekog programa

Nakon sto si sprzio dali si napravio vertifikaciju? Ako jesi i sve je zavrsilo bez problema vjerovatno podaci na dvd su spremljeni i ne osteceni. Uglavnom probaj preko ovog programa koristio sm ga prije program se zove Isobuster.Preko njega sam uspio spasit strasno izgrebane dvd-e/cd-e.Pokusaj pa nam javi jesi uspio.Namigiva

http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php 

17 godina
neaktivan
Bili kaže...
ja00022 kaže...

Nakon sto si sprzio dali si napravio vertifikaciju? Ako jesi i sve je zavrsilo bez problema vjerovatno podaci na dvd su spremljeni i ne osteceni. Uglavnom probaj preko ovog programa koristio sm ga prije program se zove Isobuster.Preko njega sam uspio spasit strasno izgrebane dvd-e/cd-e.Pokusaj pa nam javi jesi uspio.Namigiva

http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php 

nisam al inace to uvijek radim al uvijek i ko za inat sada nisam..........aahhhhhhh

budem probao s time nadam se da cu upaliti

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 9:19 (ja00022).
16 godina
neaktivan

Probaj ih oživit sa Tune Up Undeliteom sa harda ako nikako neće ić.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ja00022 kaže...

Čovječe, gadno, moja sućut.

Nadam se da ćeš ipak uspjeti bar nešto spasiti.

17 godina
neaktivan

Ako IsoBuster ne pročita DVD, teško da će što drugo.

Što se tiče diska, ima alata za vraćanje podataka sa formatiranih diskova (npr. NTFS Recovery, imaju i verzije za FAT i ext2/ext3). Jedini je problem ukoliko si snimao po disku i prešao preko podataka novim podacima.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds

0 0 hvala 0
17 godina

Podatke s nečitljivih CD-ova, DVD-ova i sličnih medija možeš pokušati spasiti i pomoću CDRollera. Ja sam ga koristio i koliko se sijećam nije me niti jedanput iznevjerio.

Ako si možda radio reinstalaciju operativnog sustava, ne mora značiti da su CD-ovi oštećeni, nego može biti i da su snimljeni u nekom posebnom formatu. Ako si npr. umjesto Viste ili Sedmice stavio XP, tada se može dogoditi da DVD koji sasvim normalno radi na Visti ili Sedmici na XP-u bude nečitljiv, jer Vista i Windowsi 7 podržavaju paketno zapisivanje DVD-ova (UDF), dok XP to može tek od SP3 bez instalacije dodatnih programa (npr Nero InCD).

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 10:04 (klimama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sve mi radi (barem ono sta sam provjeravao, a provjeravao sam datoteke u istoj mapi di je i diplomski) al samo taj prokleti diplomski nece

otvori word ali kaze da ima neku gresku odem na (word 2007) na onaj gore orb kao i odem na open odaberem datoteku i dolje pod opcijama open izaberem otvori i popravi al opet izbaci gresku.....ima ko kakvu jos ideju probati cu ja jos neke stvari Neodlučan

greška greška
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imaš kopiju diplomskog samo na jednom dvd-u? Čovječe... Ja bi to kopirao na 10 cd-a i na usb stick...

Nadam se da ćeš ga uspjeti otvoriti.

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

probaj ekstenziju promijenit u .txt i otvoriti s notepadom

tek tolko da probaš

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Imaš kopiju diplomskog samo na jednom dvd-u? Čovječe... Ja bi to kopirao na 10 cd-a i na usb stick...

Nadam se da ćeš ga uspjeti otvoriti.

bila je jos na usb-u al nakon instalacije windowsa jedino sta mi je nudilo za opciju je formatiranje pa reko ajde imam ja na dvd-u jos....imam ja dio diplomskog al ne sve negdje 15 stranica je izgubljeno

17 godina
neaktivan

Probaj sa nekim od recovery alata - prvo kopiraj datoteku sa DVD-a na disk, da budeš siguran da nije problem sa čitanjem DVD-a (CRC error). Googlaj "word recovery" i odaberi alat; neki mogu vratiti podosta (iz problematičnih dijelova), ali se u gotovo svim slučajevima izgubi formatiranje.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 13:48 (hrx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gle skni Tune Up Utilities imaš 30 dana trial verziju ako si to ikada imao na hard disku spremljeno najvjerojatnoije ćeš s ovim programom to moći vratiti, ja sam vratio jednu prezentaciju koju sam izbrisao prije 2 godine. U tom programu imaš manji koji se zove Tune Up Undelite ako se ne varam imaš objašnjenje što koji program radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da za tune up sam cuo al sam s iso busterom sredio jedan dio a drugi dio tj moj diplomski sam sredio uz pomoc jednog drugog programa koji spasava word dokumente on to ljepo spremi  u neki drugi formati koji office moze citati.....nema slika nema fontova niti velicine slova al gl da je tekst tu..................thnx svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako je moguce pokusaj kopirat na disk i ekstenziju prominit u zip. Koji crni txt...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice