Grafički drajver

poruka: 10
|
čitano: 2.029
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafički drajver

Imam problema sa nekim pc igrama, čak i sa onim za koje posjedujem maksimalne resurse. Provjerio sam sa softverom DriverAgent, da li posjeduje računar sve drajvere, kad ono fale za grafičku. Ili ih imam, a treba update. Problem je što nemam riješenje kako da update, potražio sam na njihovim službenim sajtu, al koji god skinem, neće. Ako može da mi neko da link, od najnovije verzije, ili neki besplatan program sa kojim bi mogao update drajvere.

Evo slike : http://www.dodaj.rs/f/1i/x2/1m5JWXRA/grafa.jpg

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Grafički drajver
Kako neće? Koju ti grešku pokazuje?
16 godina
neaktivan
xsong kaže...

Imam problema sa nekim pc igrama, čak i sa onim za koje posjedujem maksimalne resurse. Provjerio sam sa softverom DriverAgent, da li posjeduje računar sve drajvere, kad ono fale za grafičku. Ili ih imam, a treba update. Problem je što nemam riješenje kako da update, potražio sam na njihovim službenim sajtu, al koji god skinem, neće. Ako može da mi neko da link, od najnovije verzije, ili neki besplatan program sa kojim bi mogao update drajvere.

Evo slike : http://www.dodaj.rs/f/1i/x2/1m5JWXRA/grafa.jpg

Ako imaš grafičku karticu tad izvadi i pogledaj ime i model pa onda odeš na stranicu skineš drivere i radit će bez problema. Samo moraš pazit na koji operativni sustav koristiš npr ak koristiš win 7 32 bit tad skineš drivere za win 7 32 bitna.

Sam svoj majstor. :)
14 godina
neaktivan
Grafički drajver

ako imas sedmicu obicno win update sam nadje nove za integrirane,probaj i u device manageru kliknut update pa vidi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grafička je integrirana intel 82945G ? Pokušao si sa driverima sa intelove stranice?

15 godina
neaktivan
Grafički drajver

Ne pokazuje nikakvu grešku, već kad uđem u igru, istovremeno izađe. Znaći posjeduje maksimalne resurse i više, al opet neće. Dok, s druge strane mogu pokrenuti FIFU 12, dosta čudno. Te probao sam pokrenuti euro truck, može samo sa open gl, zaleđen dx. Očito da je do grafički drajvera. Ne mogu izvaditi grafičku kad je integrisana. Inaće, SP3 mi je sistem. Skidao sa intelove stranice neke drajvere, al nisu za ovaj računar. Kanim se uzeti novu grafu, jer intelova nikad mi se nije sviđala, posebno ako je integrisana, a do tad trebam riješiti ovaj problem, pa ako ko ima riješenje, neka se javi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafički drajver

Moram napomenuti da sam instalirao najnoviji directx (10-ku), al vjerovatno to ne igra neku veću ulogu u ovome.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafički drajver

Trenutna verzija : 6.14.10.4299

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xsong kaže...

Trenutna verzija : 6.14.10.4299

Pokušaj ove instalirati:

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16835&ProdId=2102&lang=eng

15 godina
neaktivan
Grafički drajver

Te sam i probao, piše da nisu za ovaj računar.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice