Napravim npr garažu i sada kad skinem s neta auto da ga stavim u garažu, auto bude prevelik i neznam kako ga smanjiti, isto je i za vrata,prozore, namještaj... zna li netko kako to smanjit..
evo kako meni bude..
Napravim npr garažu i sada kad skinem s neta auto da ga stavim u garažu, auto bude prevelik i neznam kako ga smanjiti, isto je i za vrata,prozore, namještaj... zna li netko kako to smanjit..
evo kako meni bude..
to je noviji Google SketchUp 7?
da, najnoviji..
daj link za skinut :)
Bugov DVD.... lol
ljudi jeste vi retardirani il šta?! oprostite na izrazu, ali poludim kad netko traži običan link... jel tolko teško koristit GOOGLE?! čovječe, GOOGLE! jel znate vi uopće šta je to? u kojem stoljeću vi živite?
duboko se ispričavam!
edit: hahaha. točno sam znao šta će bit zbog ovog, i od koga ću ga pobrat
Jurluk ima i nova fora:
http://lmgtfy.com/?q=google+sketchup+7
:)
Nema dolje negdje za postavljanje dimenzija veličine.
ma znam i za tu, ali ona mi je bolja jer se spominje psovka. eto koliko mi se digao tlak...
Pozdrav!
Molio bi za pomoć ako netko zna... Koristim spomenuti program i sad zanima
me kako dobiti teksturu bazena (mreškanje vode) kao na slici u privitku ?
imam par textura vode i napravim odsjaj ali kad ju renderiram nikad ne mogu
doći do ovakve kakva je na slici....
Koristim SU Podium za render.
Hvala
zaboravih sliku dodati...
Zašto pišeš isti tekst u dvije teme?
I postoji gumb Uredi, a ne ovako nizati postove jedan za drugim.
sorry neće se ponavljati....
Pozdrav!
Molio bi za pomoć ako netko zna... Koristim spomenuti program i sad zanima
me kako dobiti teksturu bazena (mreškanje vode) kao na slici u privitku ?
imam par textura vode i napravim odsjaj ali kad ju renderiram nikad ne mogu
doći do ovakve kakva je na slici....
Koristim SU Podium za render.
Hvala
a kako izgleda tvoja slika...daj da vidimo...
inaće se meni upće ne sviđa taj program...puno try&error a i renderi mi nisu nešto
rađe pređi na Artlantis...puno jednostavniji i brži a i renderi izgledaju 10x bolje
Ne znan kako to funkcionira u SU Podiumu, tj. kakvi mu je nacin izrade materijala, ali voda ti je uglavnom diffuse boja plava, refrakcija na maksimum 1,33 index loma, fresnel maksimum refleksija, a valove dobijes sa noise bump mapom, obicno proceduralnom. I dodatno mozes stavit plavi ili recimo zeleni fog, ovisno o onome sta zelis dobit.
Daj svoj render kao primjer da vidimo sta tu ne valja.
@Shadow_vk_27
skini vray plugin, nije basplatan al nađe se znaš već gdje
meni je bolji
@Shadow_vk_27
skini vray plugin, nije basplatan al nađe se znaš već gdje
meni je bolji
Mislin da mu je bolje da uzme Artlantis, VRay i nije bas tolko jednostavan.
evo ja vec dosta radim 3D modele u ovom programu...jako je jednostavan...i želio bih da razmjenimo modele...http://sketchup.google.com/3dwarehouse/search?viewer=05113841823475036537&scoring=m evo tu je vecina mojih modela..
Ja se javljam...Radim u SU...vec ohohooh...Ali nista nisam uploadao jer mi je nekako draže to cuvati za sebe...