Google chrome

poruka: 1.231
|
čitano: 473.114
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Google chrome

Stisni kombinaciju tipki Win (Windows logo) + R, utipkaj "regedit.exe" (bez navodnika) i stisni Enter. Kada se otvorio Registry Editor lociraj taj ključ (klikneš na mali plusić i pratiš adresu ključa). Ako nisi skužila, javi se.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 16:25 (Marko :D).

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Google chrome

jesam,evo ovo zadnje je bilo 0,stavila sam 1

12 godina
neaktivan
Google chrome

uspjesno! 

Hvala ti puuunoo! Napokon...  :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Nema na čemu. Ako budeš imala još neki problem, tu sam. :)

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Google chrome

Hocu,hvala ti lijepo...vjerojatno cu i naic opet na nesto....a i ako se sjetim jos cega,javim se svakako. ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome

imam jedan problem, koristim google chrome i na stranicama na kojim nije hrvatski jezik pojavi mi se ikonica u desnom kutu gore koja me pita za prijevod sve super dok nisma jedan dan slucajno stisnuo da ne prevodi tu stranicu vse se ta ikonica ne pojavljuje. a to mi je jako potrebno . zna li nekako kako da to vratim, osim da obrisem google chrome pa ponovo instaliram. 

0 0 hvala 0
12 godina
Google chrome
  1. Click the Chrome menu on the browser toolbar.
  2. Select Settings.
  3. Click Show advanced settings.
  4. In the "Languages" section, check or uncheck the "Offer to translate pages that aren't in a language you read" checkbox.

1 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Imam jedan problem, naime kad upalim komp i otvorim Chrome po prvi put, prilikom učitavanja nekih stranica (bonbon.hr, twitter.com) Chrome mi uspije zamrznut cijelo računalo nekih 30-45 sekundi. Nakon toga sve radi normalno, ništa više ne smrzava štogod otvorio. Napominjem da mi se to javlja samo nakon što upalim komp, i zamrzne mi komp samo jedanput. U Firefoxu mi nema problema. Zanima me da li je netko imao ovaj problem, i je li ga uspio rješiti? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 18:00 (milinho).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
mikosik kaže...

imam jedan problem, koristim google chrome i na stranicama na kojim nije hrvatski jezik pojavi mi se ikonica u desnom kutu gore koja me pita za prijevod sve super dok nisma jedan dan slucajno stisnuo da ne prevodi tu stranicu vse se ta ikonica ne pojavljuje. a to mi je jako potrebno . zna li nekako kako da to vratim, osim da obrisem google chrome pa ponovo instaliram. 

na toj stranici desni klik mišem i prevedi na ....

15 godina
neaktivan

fala ti pajdo puno :)

12 godina
Google chrome

Pozz ekipa, imam jedan problem na google chromu već duže vrijeme, riječ je o tome kad gledam neki video na netu u full screenu (nebitno bilo na YT, neki stream ili nesto slicno) uvijek mi dolje u kutu stoji u sivom okviru link od videa (pogledajte na slici), dali netko zna kako se toga riješiti? Ne bude uvijek odmah ali se pojavi nakon nekog vremena, nekada se uspije sklonuti nakon sto maknem full screen pa opet vratim, ali se nakon nekog vremena opet pojavi, a nekad ga se uopce ne mogu rijesiti... {#}

0 0 hvala 0
12 godina
ibme74 kaže...

Pozz ekipa, imam jedan problem na google chromu već duže vrijeme, riječ je o tome kad gledam neki video na netu u full screenu (nebitno bilo na YT, neki stream ili nesto slicno) uvijek mi dolje u kutu stoji u sivom okviru link od videa (pogledajte na slici), dali netko zna kako se toga riješiti? Ne bude uvijek odmah ali se pojavi nakon nekog vremena, nekada se uspije sklonuti nakon sto maknem full screen pa opet vratim, ali se nakon nekog vremena opet pojavi, a nekad ga se uopce ne mogu rijesiti... {#}

To meni isto zna doći u Firefoxu.

14 godina
neaktivan
Google chrome

Pozdrav! Evo već para dana imam ovaj problem sa Chromeom. Znači kad upišem iz prvog pokušaja upišem nešto u adress bar neće mi otvoriti stranicu, tek iz drugog pokušaja. To ovako izgleda iz prvog pokušaja:

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 16:11 (Mattix).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome

Momci, jel ovo normalno? 

http://i.imgur.com/OZbs9vh.png

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Da, normalno je. Koliko tabova imaš otvoreni, dodatka instaliranih?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nekada ih otvorim pun k, a nekada budem na 2, ili 3. Samo jedan dodatak - Adblock.
14 godina
neaktivan
Google chrome

Koliko imaš omogućenih plugina? To možeš vidjeti tako da u omnibox upišeš chrome://plugins

Ako ih otvoriš jako puno to je ok. Ima nekoliko razloga zašto Chrome koristi tako puno memorije.

1. Učitana stranica je prevelika, sadrži HTML5 i neki od instaliranih plugina kao npr. Flash

2. Otvoreno je više kartica

3. Instalirani su dodaci

4. Omogućeni su plugini

5. AdBlock je pretplaćen na više od dva filtra

Ukoliko nisi siguran što točno vuče tako puno memorije, pokreni Chromeov upravitelj zadataka (kombinacija tipki SHIFT + ESC).

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 10:58 (Marko :D).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pogasio sam sada neke stvari u pluginsima, radi sve ok, vidjet ćemo kako će dalje biti stanje s memorijom.
Već jako dugo otvaram tabove, i zna ih biti stotine, i znam tu i tamo škicnuti koliko mi memorije jede, ali nikada nisam vidio da mi toliko puno memorije jede, pogotovo sad kad imam otvorena 2 do 3 taba. Sve u svemu, zahvaljujem!

P.S. Jel može bit da se virus sam od sebe sinkronizirao s mail adresom, pa kad nju spojim sa chromom, dobijem i njega? Iako nisam primjetio da ga imam. I novi su windowsi.
14 godina
neaktivan
Google chrome

Vjerojatno može. Ako nešto trebaš javi mi se u PP da ti pogledam preko TeamViewera.

1 0 hvala 1
15 godina
Google chrome

kako da downgradeam chrome?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Jucer je izasao jako vazan update za Chrome na Windowsima, naime, font rendering je konacno popravljen,font rendering je konacno (skoro) jednak onome na unix sistemima.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 2:07 (OriginalEXE).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

kako da downgradeam chrome?

Jednostavno deinstaliraj Chrome (sa Revo ili Geek Uninstallerom obavezno), instaliraj stariju verziju i onemogući Google Update.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 22:20 (Marko :D).
15 godina
Google chrome

Ako jos neko ima problema sa renderingom fonta u najnovijem Chrome-u, treba otici u chrome://flags/ i enableati  DirectWrite Windows.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 12:33 (pirat01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google chrome
ne treba više , to je po defultu tako od verzije 37

0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Na Chromu mi na Njuškalo oglasima ne prikazuje slike (na Mozilli normalno radi)

Ima neko rješenje osim reinstalacije?

Ovako to izgleda

http://awesomescreenshot.com/0d73ehhy36

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Onemogući sve dodatke pa vidi prikazuju li se slike onda. Ako da, neki dodatak blokira te slike i trebaš istražiti koji onemogućavanjem jednog po jednog.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 1
14 godina
Google chrome

Probao sam, ali je sve isto

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Počisti sa CCleanerom.

1 0 hvala 0
15 godina
speedy56 kaže...

Ovako to izgleda

I kod mene je tako vec neko vrijeme.....(koristim 64x).

Napravio reset i dalje isto....

Izbrisao ,snimio opet isto....,valjda je do 64x

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 15:48 (lmutak).
15 godina
lmutak kaže...
speedy56 kaže...

Ovako to izgleda

I kod mene je tako vec neko vrijeme.....(koristim 64x).

Napravio reset i dalje isto....

Izbrisao ,snimio opet isto....,valjda je do 64x

Meni sve savršeno radi, a isto koristim x64

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice