Dali je ikako moguce otvoriti puno slika u puno kartica i onda oznaciti te sve kartice i skinuti sve slike kao jednu
Google chrome
- poruka: 1.231
- |
- čitano: 473.032
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli ima chrome opciju za smooth scrolling, da bude kao na firefoxu npr.? namjestio sam na chrome://flags/#enable-smooth-scrolling ali i dlaje je isto
ima li tko problema sa full screenom na chromeu zadnjem i youtubeu recimo, ili ostalim flash video stranicama??
dakle kliknem full screen i dobijem ovako ...
slika stane, ne ode full screen na videu, a oko videa desno i dolje bude bijeli prostor...
Cini li se to meni ili AdBlock ne radi?
edit: obrisao i instalirao, radi sad.
Ja još uvijek tražim riješenje za moj problem sa slikama ali izgleda da ga nema. Update drivera i čišćenje sa CCleanerom ne pomaže.
Pogledajte kako veće slike izgledaju kod mene. To se događa samo na Google Chrome-u i ostalim Chromium baziranim browserima dok je kod IE-a i Firefox-a sve ok.
Marko :D
-Možda neki extension(dodatak) stvara problem, pa ih probaj isključiti
-Provjeri je li uključen javascrpt
-Jesi probao napraviti reinstall Chroma sa brisanjem svih ostataka
-Možda je do flash playera koji dolazi sa Chromom, makar ne vjerujem, ali probaj i njega na kratko isključiti
-Moguće da je problem do verzije, ja još od verzije 32 imam problema, prije svega sa učitavanjem stranica, i trenutno se nalazim na 31 na kojoj radi sve kako treba. Nažalost čim isprobam novu verziju naiđem na neki problem.
MujagaWudakhi
-na verziji 31 nikakih problema sa full screen, ali mislim da nisam imao ni sa zadnjom verzijom ako se ne varam, probaj očistit cache (sa ccleaner ili ctrl+shift+delete u chromu)
Marko :D
-Možda neki extension(dodatak) stvara problem, pa ih probaj isključiti
-Provjeri je li uključen javascrpt
-Jesi probao napraviti reinstall Chroma sa brisanjem svih ostataka
-Možda je do flash playera koji dolazi sa Chromom, makar ne vjerujem, ali probaj i njega na kratko isključiti
-Moguće da je problem do verzije, ja još od verzije 32 imam problema, prije svega sa učitavanjem stranica, i trenutno se nalazim na 31 na kojoj radi sve kako treba. Nažalost čim isprobam novu verziju naiđem na neki problem.
Od dodataka imam samo AdBlock i kada ga onemogućim isto je. JavaScript mi je stalno uključen. Tri puta sam napravio cijeli reinstall Chromea i opet se događa isti problem. Isto tako problem se događa i bez Flasha.
Najčešće se događa kada skidam torrent ili kada se u oba dva taba učitavaju stranice istovremeno, isto tako kadkada se zna dogoditi pri učitavanju samo jedne stranice.
Evo problem mi se javio i na Internet Exploreru 11. Usput sa njim imam još nekakvih drugih problema (pogledajte slike). Kada se nešto skida izbacuje nekakav kod. Danas ću reinstalirati Windowse jer me ovaj problem izluđuje, a izgleda da za njega nema riješenja.
Evo problem mi se javio i na Internet Exploreru 11. Usput sa njim imam još nekakvih drugih problema (pogledajte slike). Kada se nešto skida izbacuje nekakav kod. Danas ću reinstalirati Windowse jer me ovaj problem izluđuje, a izgleda da za njega nema riješenja.
Kod ove prve slike da li se to javlja često ili samo kada koristiš IE ?
To mi se javilo samo jednom na Internet Exploreru, a cijelo vrijeme na Chrome-u. Sada sam reinstalirao Windowse 7 i još uvijek mi se ništa nije pojavilo na Comodo Dragonu.
To mi se javilo samo jednom na Internet Exploreru, a cijelo vrijeme na Chrome-u. Sada sam reinstalirao Windowse 7 i još uvijek mi se ništa nije pojavilo na Comodo Dragonu.
Što se tiče njega (Comodo) ima još jedan browser tzv. IceDragon, koji je baziran na Firefox, pa probaj i njega
Firefox mi baš i ne paše, jako mi je spor i jako blokira. Evo sada radi sve normalno
ovo i nije problem, ali posto koristim chrome zanima me kako skinuti slike sa flickra u velikoj rezoluciji koje su blokirane za skidanje? htio bi veliku sliku a ne malu pa da moram prt scr radit..
hvala
ovo i nije problem, ali posto koristim chrome zanima me kako skinuti slike sa flickra u velikoj rezoluciji koje su blokirane za skidanje? htio bi veliku sliku a ne malu pa da moram prt scr radit..
hvala
https://chrome.google.com/webstore/detail/downflickr-flickr-downloa/idiemcijhbenngdhkdiipmpkafnkbkeg
Instaliraj ovaj dodatak, provjereno radi.
hvala
pritisni f12 i pronadi di se tammo nalazo slika i otvori sliku u posebnu karticu
jeli ima chrome opciju za smooth scrolling, da bude kao na firefoxu npr.? namjestio sam na chrome://flags/#enable-smooth-scrolling ali i dlaje je isto
jel zna netko? skuzio sam da kao ''smooth'' scrolla ali samo na nekim stranica, na bugu ne npr.
Ja se godinu dana borim s Chromeom i srodnim browserima (Dragon, nova Opera etc.). Dakle youtube videi rade dobro u 40% slučajeva. U 50% random freezaju (iako ima buffera) i onda moram kliknuti na seekbar da bi playback nastavio. Kod 10% dobijem crni ekran "an error occurred". Nema veze na kojim Winsima (imao 7, 8 i 8.1 u zadnjih 12 mjeseci) i što imam instalirano. Na IE recimo YT radi bez greške. Što bi bio problem?
Ja se godinu dana borim s Chromeom i srodnim browserima (Dragon, nova Opera etc.). Dakle youtube videi rade dobro u 40% slučajeva. U 50% random freezaju (iako ima buffera) i onda moram kliknuti na seekbar da bi playback nastavio. Kod 10% dobijem crni ekran "an error occurred". Nema veze na kojim Winsima (imao 7, 8 i 8.1 u zadnjih 12 mjeseci) i što imam instalirano. Na IE recimo YT radi bez greške. Što bi bio problem?
Jesi probao reinstalaciju ?
jos jedno pitanje, stavim na yt video u HD ali mi je slika i dalje pikselasta..di je problem?
Jesam naravno, na svakom OS-u mi je bilo tako, pa čak i na prošlom računalu :/
Ide mi na živce što ako ne želim probleme moram imati IE samo za yt u pozadini. I kad se HTML5 koristi je ista stvar. Da li netko ima te probleme?
EDIT: Pa je li moguće da je to do PrivDoga?? Evo sad bez njega već 4. video za redom radi kako treba?
Eto opet isto
Koji ISP?
jos jedno pitanje, stavim na yt video u HD ali mi je slika i dalje pikselasta..di je problem?
Pošalji sliku.
T-com, ali da je do toga mislim da problem nebi bio usko vezan na yt i određene browsere ili?
Resetiraj modem. Ako ti ni to ne pomogne nazovi sluzbu za korisnike.
Resetirao sam ga, na žalost isto... Velim, s IE radi savršeno. No njega ne mogu koristiti kao primarni browser iz x razloga. Probat ću još bez adblock plus ekstenzije.
Što se događa kada postaviš u full screen? Jel slika i dalje kockasta? Koji player, Flash ili HTML5?
U adresnu traku Chromea upiši chrome://plugins i ako tamo stoji Adobe Flash Player imaš ga instaliranog. Ustvari ukoliko koristiš Chrome imaš već instaliran Flash Player.
im da, verzija je 12.0.0.70, ali nema kvacice pored "uvijek dopusteno"
kako onemoguciti ugrađeni flash player iz chromea i staviti normalan.. cini mi se da bolje tako radi sve?