Gasi se komp

poruka: 3
|
čitano: 1.329
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gasi se komp

Pozdrav,

imam jedan stari komp koji bi htio popraviti i sad je jedan problem....kad ga upalim on radi ali se nakon nekog vremena ugasi i ne želi se tako dugo upaliti dok ne isključim kabel za napajnje i upet ga zaštekam i onda upalim i opet radi i opet se ugasi..

pa šta bi bilo...možda procesor je zagrije ili..?

hvala na pomoći

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Gasi se komp
tido35 kaže...

Pozdrav,

imam jedan stari komp koji bi htio popraviti i sad je jedan problem....kad ga upalim on radi ali se nakon nekog vremena ugasi i ne želi se tako dugo upaliti dok ne isključim kabel za napajnje i upet ga zaštekam i onda upalim i opet radi i opet se ugasi..

pa šta bi bilo...možda procesor je zagrije ili..?

hvala na pomoći

Počni tako da provjeriš temperature. Neka komponenta se pregrije i zato se gasi komp pa se opet upali kad se ta komponenta ohladi i tako iznova svaki put kad ga pališ.

Ukoliko se radi o procesoru onda možda treba samo staviti novi sloj termalne paste. Ako nije problem u pregrijavanju kreni od napajanja te matične. Memoriju skeniraj sa memtest a hdd sa hd tune.

15 godina
neaktivan
Gasi se komp

Ako testovi ne pokažu nekakve anomalije (pregrijavanja i slično) onda može biti da je nekakav virus(skeniraj Malwerebitesom ili antivirusom koji imaš)  pa probaj optmizirati sustav (Glary Utilities, Advanced system Care, CCleaner, deframentiraj disk s Auslogic Disk Defragom )

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice