Facebook virus

poruka: 11
|
čitano: 2.426
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Facebook virus

Pozdrav! Mozda je malo bezveze ali me malo muci.. Jucer navecer sam na facebooku primio jednu poruku pisalo je samo nesto nemogu se tocno sjetit uglavnom nije bilo nikakvog linka ili vec sta. Usao sam na njezin profil i blokirao je.. nisam nista odgovarao na poruku.. ali mi vrag nije dao mira i ja je iso odblokirat da malo bolje pogledam profil o cemu se radi ali joj je profil vec bio izbrisan jerr ju je netko vec prijavio adminima facebooka.. e pa sad me zanima dali je moguce dobit virus zbog ulaza na profil.. i sto taj virus sve moze..i kako ga izbrisat...?? Molim sto brzi odg. hvala.

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Facebook virus

Ako ništa nisi skinuo na kompjuter, nisi dobio nikakav virus. Nemoj bezveze otvarati teme.. {#}

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Facebook virus

Heheh sry ;).. hvala na odg... Ako mi mozes reci za stvari koje su izbrisane prije nek 2g postoji li nacin da ih vratim, ili joj jedno banalno pitanje?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Facebook virus

Na fejsu misliš? Koliko ja znam, ne.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Facebook virus

Ne na HDD,, prije nekid dvije godine sam ih izbriso i sa hdd i sa smeca.. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook virus
Amater258 kaže...

Ne na HDD,, prije nekid dvije godine sam ih izbriso i sa hdd i sa smeca.. 

Ne.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
12 godina
protjeran
Facebook virus

Glede virusa i zaraze,  nije uvjek potrebno preuzimanje nekog filea da bi se zarazio.  Na milione je virusa  koji će ti zaraziti pc samim posjetom određenim  web stranicama,  ili gledanjem slika ili videa na nekim drugim  stranicama.  Na fejsu se zaraza lako popije jer je malwer tamo često upakiran u slike i igrice te fejs aplikacije. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Glede virusa i zaraze,  nije uvjek potrebno preuzimanje nekog filea da bi se zarazio.  Na milione je virusa  koji će ti zaraziti pc samim posjetom određenim  web stranicama,  ili gledanjem slika ili videa na nekim drugim  stranicama.  Na fejsu se zaraza lako popije jer je malwer tamo često upakiran u slike i igrice te fejs aplikacije. 

Jel to sad znaci da je moguce da sam popio neki virus... jer mi komp nesta sporije radi iako je inace spor ko kur*c,ja sam samo usao na profil i blokiro tu osobu,,, niti sam prico sa njom,niti je gledo slike.. nista..

11 godina
protjeran
Amater258 kaže...
bunkermax kaže...

Jel to sad znaci da je moguce da sam popio neki virus... jer mi komp nesta sporije radi iako je inace spor ko kur*c,ja sam samo usao na profil i blokiro tu osobu,,, niti sam prico sa njom,niti je gledo slike.. nista..

Vjerojatno nisi dobio virus sa fejsa, nego ti je komp spor zbog s vremenom nakupljenih programa, raznih start-up i ostalih "nepotrebnih". Ako ne znaš kako to čistit i održavat, radije ponovno instaliraj friške windowse.

Što se tiće obrisanih stvari sa HDD-a, postoji mogućnost ih vratiti pa makar to bilo i prije dvije godine.

extreme!!
11 godina
neaktivan
Facebook virus

imam problem udem u facebook i nemogu nista gdje pise ime i naslovnica ima one pet ikona za prijatelje poruke kod mene je otvoreno svih pet ti ikona neznam sta da radim jel mi moze tko pomoci

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Facebook virus

Daj malo tehničkih detalja, browser, os,a može i screenshot toga na fejsu.   Otkloni sumnju na komp ili browser pa probaj sa drugog kompa ili smartphonea..

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice