Pozdrav,
Iz ne znam kojeg razloga na Facebooku su mi jako sitna slova. Naime, problem je samo na Facebooku, na ostalim stranicama sve normlano. Prijmetio sam razliku nakon što sam instalirao jedan program. Možda je to razlog ??
Pozdrav,
Iz ne znam kojeg razloga na Facebooku su mi jako sitna slova. Naime, problem je samo na Facebooku, na ostalim stranicama sve normlano. Prijmetio sam razliku nakon što sam instalirao jedan program. Možda je to razlog ??
Pozdrav,
da tako je, zbog tog programa su takva slova! Program ne mogu izbrisati jer mi je trenutno potrebam pa me zanima kako da rješim onda taj problem.
Koji je naziv tog tajanstvenog programa?
Uvijek ti ostaje mogućnost uvećanja (zumiranja).
Solid Edge V18. Kad se zumira to ne liči na ništa
ja sam to instalirao, ali se ništa nije promijenilo. Ne vjerujem da sam neš krivo napravio
ja sam to instalirao, ali se ništa nije promijenilo. Ne vjerujem da sam neš krivo napravio
Instalirao si i Stylish i stil za Stylish?
Instalirao si i Stylish i stil za Stylish?
Našao sam neku temu gdje su djelomično veća slova
Puno ti hvala na pomoći!
Našao sam neku temu gdje su djelomično veća slova
Puno ti hvala na pomoći!
Da ovaj problem pogađa mene, probala bih urediti stil na način da vratim originalni Facebookov font. :)