Facebook problem- profil nedostupan

poruka: 30
|
čitano: 42.501
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

,,,,,

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 18:21 (scenesports).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može biti da je greška facebook-a a isto tako možda mu je neko stavio keyloger na komp i tako dobio njegov password!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na prvoj slici piše da je nedostupan zbog održavanja. Da nije možda to na stvari? Smijeh

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

....

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 18:21 (scenesports).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Facebook problem- profil nedostupan
scenesports kaže...

Mislio sam pokusati s forom da je zaboravio lozinku, ali je zaboravio i lozinku od email adrese na koju bi mu trebala stici facebook lozinka.

Eh ta senilnost...............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2014 18:22 (scenesports).
16 godina
neaktivan

Ovako.

Ako piše da je zbog održavanja onda treba pričekati dan - max. dva!

Meni je tako bilo X puta, i samo malo strpljenja i sve će se vratiti na svoje! Namigiva

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Barem ga nije dočekala poruka ko mene. 

ne znam ni zasto su mi blokirali account izgubio sam sve slike -.-"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Netko te je prijavio zbog nečega. Moguće da je to bilo zbog neke kako zna biti ljutnje, mržnje i ostalih sr.anja!

15 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
mario1990 kaže...

Netko te je prijavio zbog nečega. Moguće da je to bilo zbog neke kako zna biti ljutnje, mržnje i ostalih sr.anja!

To sam i mislio, al kako mi nisu poslali neko upozorenje il nesto? 

jednostavno bio na fejsu odem u grad na 2h vratim se i to me doceka!

zna neko jel postoji nacin da se vrati account?

15 godina
neaktivan

Evo ga, danas je profil dostupan, hvala na pomoći.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ljudi ja sam napravio stranicu na faceu i kad napisem neki status za stranicu tog nema na naslovnicama clanova te stranice.zasto, sta trebam napravit ? HVALA :D

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
maracdgo kaže...

e ljudi ja sam napravio stranicu na faceu i kad napisem neki status za stranicu tog nema na naslovnicama clanova te stranice.zasto, sta trebam napravit ? HVALA :D

Pa možda se nitko nije "Lajkao" stranicu? Belji se

14 godina
neaktivan
Facebook problem- ne dobijam poruke

pozdrav društvo, 

imam jedan problem naime nikako u inbox na fb-u od jednog prijatelja ne dobijam poruke, a iste su poslane. Ako ko zna sta mi je ciniti neka pomogne, hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook problem- ne dobijam poruke
Staljinko kaže...

pozdrav društvo, 

imam jedan problem naime nikako u inbox na fb-u od jednog prijatelja ne dobijam poruke, a iste su poslane. Ako ko zna sta mi je ciniti neka pomogne, hvala unaprijed

I kod mene se desavao taj problem, vjerojatno nesto do facebooka.

13 godina
neaktivan

Imam jedan problem..Pokusavam se ulogirat preko mobitela na fejs i pise mi ovako : '' Izvinjavamo se,vas korisnicki racun je trenutno nedostupan..Molimo prijavite se na www.facebook.com sa svojeg racunala i slijedite dane upute ''..Tada odem na kompjuter a tamo mi pise: '' You must log in to see this page ''..Vec skoro 5. dan ne mogu jednsotavno uc na fejs..Profil mi je vidljiv kod frendova,svi me mogu normalno dodati,slati mi poruke i sve..Mislila sam da je do mog kompa ali sam probala i sa burazovog laptopa..No medutim opet isto..Jel mi to neko upao na fejs ili sta ??..Iako ne vjerujem da je jer bi mina msn tj na hotmail dosla poruka o promjeni sifre fejsa ili slicno..STA DA RADIIM ????

Melita

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook problem- profil nedostupan
Dolly kaže...

Imam jedan problem..Pokusavam se ulogirat preko mobitela na fejs i pise mi ovako : '' Izvinjavamo se,vas korisnicki racun je trenutno nedostupan..Molimo prijavite se na www.facebook.com sa svojeg racunala i slijedite dane upute ''..Tada odem na kompjuter a tamo mi pise: '' You must log in to see this page ''..Vec skoro 5. dan ne mogu jednsotavno uc na fejs..Profil mi je vidljiv kod frendova,svi me mogu normalno dodati,slati mi poruke i sve..Mislila sam da je do mog kompa ali sam probala i sa burazovog laptopa..No medutim opet isto..Jel mi to neko upao na fejs ili sta ??..Iako ne vjerujem da je jer bi mina msn tj na hotmail dosla poruka o promjeni sifre fejsa ili slicno..STA DA RADIIM ????

Vjerovatno ti je pun povijest u browseru pa nema mjesta jer on što koji ide na stranicu a spremniku se popunio zbog raznih posjeta pa je potrebno u povijest pretrpano pa sve treba obrisat te reflešat i probaj ponovno. Meni je to pomoglo. Ako se lozinka javlja kao greška klikni kao zaboravljen te unesti svoj mail pa će oni poslat u tvoj mail. A u mail će dobit privremenu lozinku i kad uđeš u Ff i tamo podesi novu svoju lozinku.

13 godina
neaktivan

Ma bila sam brisala ja vec tu povijest..Sad sam cak pokusala i promjenom lozinke jer sam mislila da je neko upao..Ali niej upao vec jednostavno je po njima nedostupan..Meni se to vec jednom dogodilo al bilo mi je tako 1 dan a sada vec 5 dana nezz vise sta da radim..Koga da pitam neznam

Melita

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz ! Molim sve koji mogu pomoći da mi pomognu ! Problem - ukraden mi je facebook profil , kako da ga vratim , s tim da mi mail i dalje normalno funkcionira ?!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali se možeš logirati na svoj profil ili je promjenita lozinka? Jer ako se možeš logirati onda si samo promjeni lozinku. A ako se ne možeš logirati onda će ti ponuditi već nešto kako to riješiti prilikom krivog unosa lozinke.   Primjer, tražit će od 5 tvojih prijatelja potvrdu u obliku šifre koju će ti morati poslati kako bi dokazali da si to ti. I onda te šifre unosiš kao dokaz...

13 godina
neaktivan

Ne mogu se ulogirat..Pise mi svaki put na kompu You must log in to see this page..Ne pise nista da mi je kriva lozinka ili slicno..Jer mi nije niko upao..Mislila sam da je ali ipak nije..Napravila sam tu caku da sam promijenila svoju lozinku i opet isto..Odem na mob kaze profil je trenutno nedostupan..Ne znam vise sta da radim ni koga da pitam ni nista ://

Melita

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne mogu se ulogirat..Stalno pise da je profil nedostupan ili You must log in to see this page..Mislila sam da je sifra promijenjena ali nije..Cak sam i ja sama sad prije 2-3 sata promijenila lozinku no opet isto da je profil nedostupan..Al prijatelji mi i dalje mogu slat poruke,lajkat sve,komentirat,pisat po zidu ma sve..To se meni vec jednom dogodilo isto ovako al bilo je samo 1 ili 2 dana a sada vec nekih 5 :/

Melita

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dolly kaže...

Ma bila sam brisala ja vec tu povijest..Sad sam cak pokusala i promjenom lozinke jer sam mislila da je neko upao..Ali niej upao vec jednostavno je po njima nedostupan..Meni se to vec jednom dogodilo al bilo mi je tako 1 dan a sada vec 5 dana nezz vise sta da radim..Koga da pitam neznam

Alo, e, polako, hvata te apstinencijska kriza? 

{#}

Psssssst Zecovi spavaju
14 godina
protjeran
Dolly kaže...

Ne mogu se ulogirat..Stalno pise da je profil nedostupan ili You must log in to see this page..Mislila sam da je sifra promijenjena ali nije..Cak sam i ja sama sad prije 2-3 sata promijenila lozinku no opet isto da je profil nedostupan..Al prijatelji mi i dalje mogu slat poruke,lajkat sve,komentirat,pisat po zidu ma sve..To se meni vec jednom dogodilo isto ovako al bilo je samo 1 ili 2 dana a sada vec nekih 5 :/

probaj otici na svoju email adresu i obrisi sve poruke koje su ti vezane uz fejs

13 godina
neaktivan

A jbg hvata te kad postanes ovisan o njemu..Ma obrisala sams ve na mail-u vezano za fejs

Melita

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bila sam zaboravila šifru za fejs, kako mi je trebala da bi se mogla ulogirati na drugom kompu, promjenila sam ju i od onda mi je profil nedostupan. To je bilo točno prošle subote :-(

Kaže:

Your account is temporarily lock
Someone recently answered your security question correctly in order to try to access your account.
Was this you? If so, click the "Okay" button and you'll be able to log in to your account within 24 hours with the new email and password you chose.
If this wasn't you, click the "This wasn't me" button to secure your account.
Ima tko kakvu ideju kako bi opet moj profil bio dostupan!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ne mogu ući na svoj profil na facebook. Traže od mene da ukucam sigurnosni kod, ali mi taj kod ne šalju sms-om kako bi trebali. Da li je neko imao sličan problem? Šta se dešava? Šta da radim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neretva kaže...

Ja ne mogu ući na svoj profil na facebook. Traže od mene da ukucam sigurnosni kod, ali mi taj kod ne šalju sms-om kako bi trebali. Da li je neko imao sličan problem? Šta se dešava? Šta da radim?

Sva sreća pa ti o facebooku ovisi egzistencija.

Ok, zahebanciju na stranu... Da ti bar pokušam pomoći. Tebi je najvjerojatnije netko provalio lozinku. Kad je ušao u profil sigurno je promijenio broj mobitela na koji bi ti trebao doći

sms kod.

13 godina
neaktivan

Ok, u svakom slučaju hvala na pomoći.

10 godina
neaktivan

Ljudi molim vas za resenje problema.Naime, pre 2 meseca sam namestio da svaki put kada se ulogujem na facebook meni stigne kod na telefon i ja ga upisem i udjem na fb.E SAD,ja sam karticu izggubio,znaci nemam ni jedan nacin da joj pristupim (bar ga ja ne znam), sva istorija je brisana tako da pretrazivaci nisu upamtili fejs.Sta raditi , kako upisati taj kod ? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice