Error reporting

poruka: 6
|
čitano: 977
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Error reporting
pitanje

Pozdrav.

Imam problem sa error reportingom , koji je izgleda nastao deinstalacijom Internet explorera 7.

Izvješće se ne može poslati jer nema programa koji je povezan sa slanjem (IE).

Ako može ko pomoć ,zahvaljujem.

"Serenity Now!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Error reporting

Iskljuci taj servis skroz, ne treba ti.

Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Error reporting

I to ti smeta?! Neodlučan

Nek ga voda nosi!

17 godina
neaktivan
Gaus kaže...

Pozdrav.

Imam problem sa error reportingom , koji je izgleda nastao deinstalacijom Internet explorera 7.

Izvješće se ne može poslati jer nema programa koji je povezan sa slanjem (IE).

Ako može ko pomoć ,zahvaljujem.

Moze pomoc, nema prb,ali ta stvar uglavnom ne radi i ako radi ponasa se po marfievom zakonu,neces naci soluciju.
Zato lepo postaj ovde gresku,objasni o cemu se radi ili pretrazi Microsoft Kb.
Pretpostavljam da koristis XP,ako je tako taj browser je jos usko povezan sa OSom,vrati ga natrag i nemoras ga koristiti.
Jedino da proveris jos dali je aktivan (omogucen) taj proces u services.msc (Windows Error Reporting Service) 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
neaktivan
Error reporting
autorov komentar

Nije frka -imao sam još nekih problema pa sam ponovo instalirao os-ali čisto me zanimalo gdje se ručno može podesiti da npr. firefox bude povezan sa javljanjem grešaka.

Inače meni pomogne ova usluga barem okvirno da znam o čemu se radi kad se ekran zacrni , zaledi ili slično (sad sam u Coh-u opposing fronts dobio crn ekran i morao restartat komp -3650 Agp kartica -vjerovatno problem u drajverima ...)

@lazarus -da XP je u pitanju -servis je bio omogućen a mislio sam bez vraćanja browsera -jel se šta može :)

svejedno hvala na savjetima :)

"Serenity Now!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Tek sa Vistom je omoguceno da i ostali programi imaju tu "cast i privilegiju" da budu ukljuceni u prijavljivanje greska.

Opet pretpostavljas da to uglavnom ne radi,i ako nekim slucajem uspijes da dobijes "feedback" od MS u vezi rusenja neke aplikacije onda to ce biti usko povezano sa OSom.

Ne diraj IE ostavi ga,uradi windows update da ovaj pokupi sve te silne kumulativne nadogradnje,instaliraj FF i reci OSu da je ovaj default browser.

Kad tad IE ce ti biti potreban,pogotovo sa XPom i Windows Update

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice