Pozdrav.
Imam problem sa error reportingom , koji je izgleda nastao deinstalacijom Internet explorera 7.
Izvješće se ne može poslati jer nema programa koji je povezan sa slanjem (IE).
Ako može ko pomoć ,zahvaljujem.
Pozdrav.
Imam problem sa error reportingom , koji je izgleda nastao deinstalacijom Internet explorera 7.
Iskljuci taj servis skroz, ne treba ti.
I to ti smeta?!
Nek ga voda nosi!
Pozdrav.
Nije frka -imao sam još nekih problema pa sam ponovo instalirao os-ali čisto me zanimalo gdje se ručno može podesiti da npr. firefox bude povezan sa javljanjem grešaka.
Inače meni pomogne ova usluga barem okvirno da znam o čemu se radi kad se ekran zacrni , zaledi ili slično (sad sam u Coh-u opposing fronts dobio crn ekran i morao restartat komp -3650 Agp kartica -vjerovatno problem u drajverima ...)
@lazarus -da XP je u pitanju -servis je bio omogućen a mislio sam bez vraćanja browsera -jel se šta može :)
svejedno hvala na savjetima :)
Tek sa Vistom je omoguceno da i ostali programi imaju tu "cast i privilegiju" da budu ukljuceni u prijavljivanje greska.
Opet pretpostavljas da to uglavnom ne radi,i ako nekim slucajem uspijes da dobijes "feedback" od MS u vezi rusenja neke aplikacije onda to ce biti usko povezano sa OSom.
Ne diraj IE ostavi ga,uradi windows update da ovaj pokupi sve te silne kumulativne nadogradnje,instaliraj FF i reci OSu da je ovaj default browser.
Kad tad IE ce ti biti potreban,pogotovo sa XPom i Windows Update