Emachines 355 driver za mass storage

poruka: 3
|
čitano: 871
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Emachines 355 driver za mass storage

prilikom instalacije win 7 su mi se sabrisali driveri od mass storagea.skidao sam i sa sluzbene stranice i sve...al jednostavno nece

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 21:47 (pokemon212).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Emachines 355 driver za mass storage

-ako je pogrešan driver, naravno da neće..

na ekranu se ništa korisnog ne vidi, osim patha drivera win 32bit (x86), kao pokušavaš s x64 to bi bilo logično objašnjenje. Može ako zadovoljava req. Ili ako se nudi neka opcija u BIOSu, npr ako nije AHCI nego IDE comaptible tad se ne korisit taj driver (ali bi tad install morao proći..) .. ako je install neki yogurtast-slipstreaman tad je on problem, mora biti origigi (inače se desi ovo, jer ima neke svoje drivere i pokolje se..).

-intelove drivere možeš korsitit od bilo kojeg kompatibilnog chipseta-MBO.. nije važan proizvođač MBO, može i novija ver. ili od prije više godina itd.

-na slici je v.9.1.1xx na str. je 9.6.4 ... znači da nisi skinuo s e355 str. (? zašto?).

-svi ostali driveri nemaju veze s mass sotrage.. HDD kontroler-disk.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Re: Emachines 355 driver za mass storage

a skidao sam x86 drivere,orignal za taj model i sa sluzbene stranice,i plus sa drugih linkova.i stavljao AHCI i IDE,(samo sto sam slikao kad sam probao sa drugim driverima i ostalim,pa je ispalo da nisam radio sta treba).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice