Easy Tune 6

poruka: 19
|
čitano: 2.556
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Easy Tune 6

Pozdrav svima!

Evo ja nabavio novi komp -

MBO gigabyte, Grafička gigabyte ati hd 5670 1 gb, intel i3

Moj problem je easy tune 6 (instaliran sa cd-a od MB) . . .  nakon instlacije i pokretanja računala javlja mi error "could not load device driver" i  uopće nemogu pokrenuti easy tune 6.

Molim za pomoć, zašto easy tune neradi???? nisam baš nakakav stručnjak!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Easy Tune 6

AKo nisi strucnjak onda ti i ne treba. Sluzi za clockanje kompa iz windowsa i ne treba ti iz dva razloga: to nije preporucljivo raditi iz windowsa a drugo niej preporucljivo raditi uopse ako ne znas sta radis da ne bude nov komp a nece upali ;)

16 godina
neaktivan

To je posve nepotrebno, nemoj se ni zamarati s tim. Ako hoćeš klokati, radije to učini iz biosa.

18 godina
neaktivan

A i ne radi kako treba. Barem meni nije onih par puta sto probah prije nego je letilo sa kompa.

15 godina
neaktivan

Ma ok to, mislio sam da mogu kontrolirati ventilatore, onaj na kućištu vrti non stop po meni ,jako je bučan- kućište je thermaltake rs wing 201. i da eventualno pratim temp.

Hvala na  brzim odgovorima

15 godina
neaktivan

ali nešto i znam o komp - nije sad da sam totalni neznalica ... :)

18 godina
neaktivan

Svejedno to radi iz biosa.

18 godina
neaktivan
marioD kaže...

Ma ok to, mislio sam da mogu kontrolirati ventilatore, onaj na kućištu vrti non stop po meni ,jako je bučan- kućište je thermaltake rs wing 201. i da eventualno pratim temp.

Hvala na  brzim odgovorima

Stavi ga na 7 V. Fizicki a ne preko softwarea ;)

15 godina
neaktivan

ali zašto postoji onda easy tune 6 ako ne radi .... svi su mi nafalili gigabyte .... a vidim da je u k...u . ..

rješenja su uvijek neka prespajanja i fizika, a mene zanima uzrok zašto neće... a spakovali fino na cd od gigabyta .....

18 godina
neaktivan

Udji u bios i ako se razumijes koliko tvrdis vidjeces zasto su nahvalili gigabyte a ako ne vidis onda ti ni easytune nece pomoci. TI bi htio tipku turbo mode da clockujes komp i hvali se ;) E pa moraces se malo pomuciti ;)

16 godina
neaktivan
marioD kaže...

ali zašto postoji onda easy tune 6 ako ne radi .... svi su mi nafalili gigabyte .... a vidim da je u k...u . ..

rješenja su uvijek neka prespajanja i fizika, a mene zanima uzrok zašto neće... a spakovali fino na cd od gigabyta .....

Easy tune bi ti trebao radit, ali prvo trebaš instalirati drivere od chipseta, a inače gigabyte je jedan od najboljih porizvođača MBO-a, tako da ti ga nisu bez razloga hvalili

15 godina
neaktivan

imam najnovije drivere, večeras instaliram, i ako ne redi easy tune (i njega sam skinuo - najnovija verzija) i ako ne radi, ma može mi bilo tko reći za gigabyte da je ok.

Samo ću se kajati što sam uzeo gigabyte a ne asusa.  (Zna li itko u čemu je problem - easy tune 6 javlja error "could not load device driver) itko?????)

18 godina
neaktivan

Dobio si sve odgovore a za to pisi gigabyte-u. Al nema srece u klokanju iz windowsa. Samo toliko od mene na ovu temu.

15 godina
neaktivan

logic - Hvala ti

14 godina
Easy Tune 6

kako da stavim da je stock vent nečujan a da hladi, sve je na slici

kako da stavim? kako da stavim?
R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina