Driver Pack Solution-pitanje

poruka: 4
|
čitano: 5.435
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Driver Pack Solution-pitanje

Treba mi malo informacija o ovom programu :)

Imam neki Delov laptop i evo vec par dana trazim drivere za njega,ima za sve sisteme samo ne za xp 64 bit 

E sad citam kako je dosta ljudi zadovoljno sa njim,kazu uvjek im pronade drivere...

Pa mene zanima da li je potreban internet da bi on radio,jel ga moram narezat na dvd ilii,i da li bi pronasao sve drivere za moj laptop? 

Lako bi ja to probao ali instalirao sam windows 7 pa ne bi sad da ponovo instaliram xp 64 bit i da mi taj program ne pomogne pa da se ja opet vracam na 7...Nadam se da ste me razumjeli? :)

Sadmir K

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Driver Pack Solution-pitanje

Stavio si Sedmicu? Jel ti sve radi? Imaš sve drivere instalirane?

Ako nemaš ,pokreni Windows Updates ,naći će ti sve drivere.

Ako je sve u redu ,pusti XP ,pogotovo 64 bitni ,koji je bugovit do bola.

Ali ,ako si mazohist ,samo izvoli.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan

Radi sad sve ok!

Samo ne volim sedmicu,nikako mi ne radi onako brzo kao xp...

Sadmir K
17 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...
Pa mene zanima da li je potreban internet da bi on radio,jel ga moram narezat na dvd ilii,i da li bi pronasao sve drivere za moj laptop? 

Lako bi ja to probao ali instalirao sam windows 7 pa ne bi sad da ponovo instaliram xp 64 bit i da mi taj program ne pomogne pa da se ja opet vracam na 7...Nadam se da ste me razumjeli? :)

DriverPack Solution postoji u dvije verzije: jedna osnovna koja zahtjeva internet (pokrene se program koji skenira tvoje računalo i ponudi skidanje drivera koji ti fale) i druga kompletna koja je velika oko 4,5gb i sadrži hrpu drivera te tako možeš instalirati drivere offline tj. internet ti nije potreban u tom slučaju (osim da skineš taj paket:)).

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice