Dragi dečki ...na fb mi se ne učitava chat .... zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 3.199
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dragi dečki ...na fb mi se ne učitava chat ....

{#}ovaj belj za za mene totalnu outsidericu koja se u kompj.razumije toliko koliko treba ...dakle ...imam neke probleme pa molim za pomoć ...kao prvo ; na fb mi se chat ne učitava ...vidi se ikonica ...ali kad hoću pogledati tko je na chatu ...piše učitavanje .... i ništa se ne događa ..sve ostalo radi ...greška na stranici tako piše a greška je http://s-static.ak.fbcdn.net/srcphp/v2/x3gJmXwdX9.js   redak 110 znak 1101 kod 0 ....ja ne znam što je to i gdje to vidjeti ...slijedeće ...pojavljuje se problem hung up ...ako se ne ubijem kiupit ću novi komp. ..koristim windowse XP sp 3 ...a google chrome samo za bloganje ali taj se ruši svaki čas ...to je užas ...osim toga u tim windowsima ima i neki problem sa zatvaranjem ...ma jel da je bolje da kupim novi komp ...ali ako itko može pomoći savjetom dobit će najveću pusu na svijetu ...pozdrav ..mirjana

0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Dragi dečki ...na fb mi se ne učitava chat ...
mirjana2853 kaže...

{#}ovaj belj za za mene totalnu outsidericu koja se u kompj.razumije toliko koliko treba ...dakle ...imam neke probleme pa molim za pomoć ...kao prvo ; na fb mi se chat ne učitava ...vidi se ikonica ...ali kad hoću pogledati tko je na chatu ...piše učitavanje .... i ništa se ne događa ..sve ostalo radi ...greška na stranici tako piše  a greška je http://s-static.ak.fbcdn.net/srcphp/v2/x3gJmXwdX9.js    redak 110 znak 1101 kod 0 ....ja ne znam što je to i gdje to vidjeti ...slijedeće ...pojavljuje se problem hung up ...ako se ne ubijem kiupit ću novi komp. ..koristim windowse XP sp 3 ...a google chrome samo za bloganje ali taj se ruši svaki čas ...to je užas ...osim toga u tim windowsima ima i neki problem sa zatvaranjem ...ma jel da je bolje da kupim novi komp ...ali ako itko može pomoći savjetom dobit će najveću pusu na svijetu ...pozdrav ..mirjana

Ocisti cache u browseru u kojem surfas odnosno istoriju zajedno sa cookies-ima

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice