Računalo je normalno radilo i odjednom neće bootat windowse ,odlučio sam reinstalirat windowse, stavim usb od windowsa 10 pokrenem instalaciju učitava 5 minuta i piše Dpc watchdog violation. Taj isti hard disk sam spojio na drugo računalo kao drugi hard disk i sve je u redu. Pomislio sam da je matična otišla pa sam stavio novi drugi hard disk i probao instalirat windowse i radi normalno.. Znaci hard disk je u redu, matična je u redu a konstantno piše taj error. Ima netko kakav prijedlog kako da instaliram windowse
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovdje imaš četiri potencijalna načina na koje bi se mogao riješiti tog problema:
https://www.drivereasy.com/knowledge/dpc-watchdog-violation-on-windows-10-fixed/
Pa sad, ako je nešto od toga uzrok problemu u tvom slučaju, nekom od ovih metoda ćeš ga riješiti.
Pokušaj prvo ovo gore što je kolega ti napisao ali ja bih se pak usudio reći da ti fali malo više napona na RAM-u ili northbridge-u/procesoru. Moguće da ti je se napajanje malo "olabavilo" pa možda nedobiva dosta soka.
Baš sam nedavno imao takav slučaj sa sličnim simptomima i to je riješilo stvar, makar je prethodno dizanju napona na northbridge-u i RAM-u računalo radilo sasvim normalno tj., postavke u bios-u bile su na "auto".
Pozdrav.