Pozdrav cesto mi se dasava da mi zvucnik sumi iz nekog razloga, jednostavno pri otvaranju novog prozora ili neke druge radnje samo se cuje pucketnanje i onda šum koji nestaje tek kad u alatnoj traci malo pojacam ili stisam zvucnik....inace zvucnici rade najnormalnije i kad sume i ne u pocetku mi taj sum zvucnika nije predstavljam problem al sad svako malo se desava i bas iritira 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad ukopcam zvucnike ili slusalice na prednje konektore na kucistu cuju mi se neki zvukovi dok nista ne pustam(piiiptrtrtr), a kad pustim neku muziku ili nesto onda je dobro(ne znam je li dobro zato sto muzika nadglasa te zvukove ili zvukovi nestanu). Kako da to popravim ili je to do maticne ploce?
EDIT: cuje se i dok pustam zvuk samo zvuk nadglasa te sumove
Kakova je situacija dok su zvučnici uključeni u rear-panel?, ukoliko na RP nema artefekta problem mogu stvarati nekvalitetni el. vodiči FP sučelja. Ukoliko se problem javlja na rear panelu istestiraj drugom zvučnom karticom.
Na rear panelu nema artefekta nikakvog. Valjda je onda do tih konektora i vodica za FP. Moze li se to nekako popraviti ili se moraju zamijeniti vodici?
Na rear panelu nema artefekta nikakvog. Valjda je onda do tih konektora i vodica za FP. Moze li se to nekako popraviti ili se moraju zamijeniti vodici?
Na kučištu sa integriranim PSU cijene jednake kao nekoliko metara kvalitetnog hi-fi kabela ima li smisla upoređivati??? Ovdje važi ona koliko para toliko glazbe...
Skini FP sa starog kvalitetnog kučišta i ugradi ili sa rear panela dovedi do potrebnog mjesta kvalitetan kabel.
Na kučištu sa integriranim PSU cijene jednake kao nekoliko metara kvalitetnog hi-fi kabela ima li smisla upoređivati??? Ovdje važi ona koliko para toliko glazbe...
Skini FP sa starog kvalitetnog kučišta i ugradi ili sa rear panela dovedi do potrebnog mjesta kvalitetan kabel.