CPU usage

poruka: 7
|
čitano: 1.352
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bolesno smjesan problem
pitanje

ovako da ne kompliciram puno....

kad god drzim neku tipku na tastaturi(bio u igrici,na desktopu,net itd.) raste CPU usage i kompjuter pocme blokati tj. usporavati tj. jako me nervirati!ne znam tocno od kad mi se to dogadja,nisam bas pridodavo veliku paznju tome do sada,ali neke igrice stvarni ne mogu igrat zbog toga!

Kompjuter je inace star 6 mjeseci vise-majne je ok,windows je xp gamerski,virusa nemam tako da nemam pojma sto bi to moglo bit.

u zadnje vrjeme sam se dosta bavio tim da ubrzam komp sto vise(ne overclock.)vec da ga oslobodim nepotebnih programa i postavki pa sam morda neso tu zajebo!

Uglavnom ako neko zna otprilike sta bi moglo bit molio bih da se javi!

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bolesno smjesan problem

jel kad samo stisneš ili kad duže držiš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 10:27 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Bolesno smjesan problem
autorov komentar

ne ne bas kada drzim tipku. znaci dok recimo igram utrke,nogomet i slicne igrice gdje je potrebni drzati neku tipku duze vrjeme(a meni vec nakon 2-3 sec pocme stekat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bolesno smjesan problem

Ja bi rekel da ti je problem u Windowsima jer kolko sam te skužil imaš Gamerske Windowse.To je opet neko sranje od Windowsa,instaliraj si ti normalne Windowse,jer su ti Windowsi čisto sranje i nikad ne rade kak bi trebalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU usage
autorov komentar

a cuj i meni je to palo napamet...ali interesira me ako je netko imao ili cuo za slican problem.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: CPU usage

ako koristis funkciju windows restore probaj vratiti komp na datum prije nego si brisao nepotrebne porograme i ostavi ih tamo gdje jesu.. bolje par procesa vise u pozadini nego da steka..

Nesto lijepo? ma da... Ali grizem.. Grrr
17 godina
neaktivan
RE: CPU usage
napisi koju konfiguraciju imas
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@1100 cl5, corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice