Connection manager umjesto internet connection

poruka: 8
|
čitano: 1.794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

ovak imam ovaj problem na slici umjesto internet connection piše connection manager msn, e sad imam problema sa pes 2009, i zato tu bi trealo pisati internet connection.

E sad, što bi uopće gore trebalo pisati umjesto connection manager msn, I kako to namjestiti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 19:52 (josipjoso1000).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

pa zar je moguće da 2 dana niti jedan pokušaj pomoći?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako se spajaš na net? Ako je ADSL - je li modem u router ili bridge modu?

Ako je u router modu, problema ne bi trebalo biti - promet ide preko "Local area connection". Sa druge strane, ako je u bridge modu, na net se spaja preko Connection managera (tj. slično dial-up modemu) - u ovom slučaju se ne bi mogao niti spojiti na net zato što ti konekcija nije dobro namještena - pokušaj obrisati MSN konekciju (desna tipka miša, delete) i napraviti novu konekciju (Create a new connection).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Reinstaliraj drivere mrežne kartice.
Kada budeš siguran da imaš cd od drivera,odi u device manager i uninstall ono što je pod network adapters.Onda restartaš komp i ubaciš cd,driveri će ti se automatski instalirati pa javi jel pomoglo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da imam ADSL ali nemam pojma je li u router ili bridge modu jer neznam ni što je to haha, ali probat ću još malo čačkati ali bojim se obrisati tu msn konekciju......

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Connection manager umjesto internet connection
josipjoso1000 kaže...

Da imam ADSL ali nemam pojma je li u router ili bridge modu jer neznam ni što je to haha, ali probat ću još malo čačkati ali bojim se obrisati tu msn konekciju......

A ka si prije se spajo na net. Jel ti bio spojen odmah kad se upalio komp ili si morao ići da ti se spoji kao sa modemom

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
protjeran
pinkskin kaže...
josipjoso1000 kaže...

A ka si prije se spajo na net. Jel ti bio spojen odmah kad se upalio komp ili si morao ići da ti se spoji kao sa modemom

ne razumjem.....

17 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
pinkskin kaže...
josipjoso1000 kaže...

ne razumjem.....

OK, da se malo vratimo na početak. Kažeš da je problem sa PES-om - kakav problem?

Ako pišeš postove i surfaš netom sa istog računala sa kojeg je skinuta slika koju si postavio, sa vezom na internet je sve u redu, a problem je u PES-u.

MSN konekcija ne radi - piše Unavailable - device missing - vjerojatno je konfiguriran za korištenje dial-up modema (kojeg pretpostavljam da nemaš) i spajanje na MSN-ove modemske ulaze (kojih nema u Hrvatskoj). Budući da veza ne radi, slobodno ju možeš izbrisati. Ukoliko ti treba dial-up veza, odaberi Make new connection i konfiguriraj Internet connection, Set up my connection manually, ... Za PPPoE, uputstva su ovdje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice