Eto instaliro sam Windows 7 i nakon svih drivera i prog. doso je i CoD4...Sada koji god server odaberem i povezem se na njega izbaci mi:"Server is for low ping players only" i tako na svakome....Ljudi pliz pomagajte...Na Xfireu mi pokazuje da mi je Ping 20-37..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta nitko ne zna ili ne zeli pomoci?
to ti nema veze s sedmicom
restartaj ruter
to se meni događalo, al sam samo puko /reconnect i spojil sam se
Dajte ljudi plz pomagajte....,
Sama ti riječ kaže. Server je samo za igrače s malim pingom. Ping obično bude kad ti je spor komp. Ja recimo skidan torrent i igran. Ping bude malo veći ali ne lagga šta je najbitnie.
Kakvu vezu imaš? Jel ti se znalo prije često događati da ti se u cod-u ping odjednom poveća na par sekundi i opet se vrati na normalu? Ili kada te tako izbaci, probaj u consoli samo napisati /reconnect.
Sama ti riječ kaže. Server je samo za igrače s malim pingom. Ping obično bude kad ti je spor komp. Ja recimo skidan torrent i igran. Ping bude malo veći ali ne lagga šta je najbitnie.
pa čovijek je napisal da mu pokazuje ping između 20-37, a to je ping na s kojim možeš na 99% servera, tako da mi malo nelogično zvuči da mu izbacuje grešku da je server samo za igrače s niskim pingom. Probaj resetirat router kao što ti je doxy rekao
to ti nema veze s sedmicom
restartaj ruter
to se meni događalo, al sam samo puko /reconnect i spojil sam se
ma 10 x /reconnect i nece...jedino to sa ruterom da probam...
pa čovijek je napisal da mu pokazuje ping između 20-37, a to je ping na s kojim možeš na 99% servera, tako da mi malo nelogično zvuči da mu izbacuje grešku da je server samo za igrače s niskim pingom. Probaj resetirat router kao što ti je doxy rekao
Evo restarto sam ruter,ali sve je isto..opet
ugasi torrent
lol
jedino to ostaje
nekaj ti nabija ping...pronađi si kaj
Prije nego uđeš u igru ugasi sve internet browsere. To uglavnom meni pomogne. A i reconnect isto zna pomoći. E sad sa 20-30 pinga ne bi te trbao izbacivati ni jedan server. Većina je namještena da dopušta do 200 pinga.
E sad možda je problem u konfiguraciji tog servera. Probaj neki drugi. A ako i to ne pomogne stvarno onda ne znam. Pogledaj jer imaš najnovije drivere za mrežnu, možda ona zeza.
možda je stvar u firewall-u?
ovaj od win7 te neće zezat, ali ugasi od avire ako imaš, ili slično
također, pogledaj da ti nije uključen 'industrijski' firewall od routera
sretno
Ma sve je ugašeno,ali bio je problem u Win 7...Internet mi je uvije na njima spor i sve sto ima veze s njima..Sve radi na XP-u
cek pa na Xfireu pise fps a ne ping kolko ja znam
mozda mu je 20-30 fps ??
pa najjlake ti je da sve bacis na low, provjeris torente i probas neznam kaj se jos da
mene povremeno kicka samo probam ponovo i to je to....
cek pa na Xfireu pise fps a ne ping kolko ja znam
mozda mu je 20-30 fps ??
pa najjlake ti je da sve bacis na low, provjeris torente i probas neznam kaj se jos da
mene povremeno kicka samo probam ponovo i to je to....
na xfireu piše ping od samog početka vec godinama
FPS su uveli "nedavno" tek...
imam i ja isti problem, na žalost sad cu probat reconnect i restartirat router a ako nece rusim win7 i stavljam xp