Cijeli sistem je u banani

poruka: 4
|
čitano: 972
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Dakle, prije jedno 2 tjedna sam iz neznam kojeg razloga instalirao avg i to smeće mi je cijeli sistem usporilo, i to ne samo to, već mi se i nasumce kompjuter počeo "smrzavat", tako da po jedno minutu dvije nisam ništa stisnut mogo. u igrama su se loadinzi produžili višestruko, a i CTD-i su postali 5-minutna rutina. naravno obriso avg, problem ostao. reko da reinstaliram windowse i sve će bit u redu, kad ono još gore. dakle metno nove windowse, instaliro sve drivere, ali sad mi i dok otvaram neznam windows explorer bude delayi, a da ne spominjem kako svako malo programi znaju biti u "not responding" modu. GW2 čim sam upalio mi je krešalo nakon prvog loadinga bez da sam ušo u igru, na mišu nemogu pojačat dpi(iako sam instaliro drivere za njeg već dvaput), i još mi se i zvuk danas nešto bio trokiro, ali to je hvala bogu prestalo. 

znam da ovo zvuči opširno i nestvarno, ali stvarno je i treba mi pomoć. unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
17 godina

bolje nego banana u sistemu {#}

(ne? uf vrijeme za spavanje onda)

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Cijeli sistem je u banani

Jedini zaključak koji iz toga uspjevam izvući jest da AVG s time nema apsolutno nikakve veze.

Jest da realtime zaštita svakog antivirusa može biti dosta procesorski intenzivna, ali uklanjanje AVG-a, a potom i reinstaliranje operacijskog sustava pokazuje da to kod tebe nije bio uzrok problema...

0xBADC0DE
18 godina
neaktivan

samo da updateam situaciju, eto danas se probudio i driveri za miš rade normalno :S:S

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice