Browser za Mob pomoć

poruka: 6
|
čitano: 1.702
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Browser za Mob pomoć

Poštovani,

Otvaram temu jer imam problema sa browsanjem i uploadom slika konkretno na Facebook. Mobitel je ovaj , OS je 

Symbian OS v9.3, S60 rel. 3.2 , problem je u tome što svaki put kad pokušam uploadati sliku na FB, izbaci mi poruku da mi browser ne podržava Upload i da pokušam sa Facebook Mobile aplikacijom, isto ništa. Što učiniti ? Instalirati možda Operu Mini ?

Nemam ideju do čega bi moglo biti, a zgodan mi je taj mobile upload fičr i htio bi ga koristiti. Recimo na Samsungu S7350 Ultra nisam imao tih problema, ovaj tu. I upload mi je normalno radio.

Mislim, taj Symbian, iako često bugovit, je dosta potentan mali OS i da se svašta instalirati, koliko sam čitao od navigacije do ne znam čega, glupo da zapnem na najobičnijem browseru.

Imate kakav savjet, što učiniti? Koji je najbolji besplatni mobilni browser i odakle ga skinuti za moju Nokiu?

Hvala!

iznenađen i uvređen!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Browser za Mob pomoć

Jesi probao Operu Mini?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Browser za Mob pomoć

Za Symbian definitivno Operu nabaci. Neloš browser na svim platformama. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Browser za Mob pomoć

Probati ću popodne, i meni je to u postu palo na pamet. Samo jedna stvar - kako obrisati onda stari defaultni browser u mobu da se ne kolju? Ili će Opera Mini postati sama po instaliravanju defaultni? Uvijek bi onda htio preko nje surfati.

iznenađen i uvređen!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Probati ću popodne, i meni je to u postu palo na pamet. Samo jedna stvar - kako obrisati onda stari defaultni browser u mobu da se ne kolju? Ili će Opera Mini postati sama po instaliravanju defaultni? Uvijek bi onda htio preko nje surfati.

Pa jednostavno ćeš ulaziti samo preko nje. Mislim da te uređaj prilikom otvaranja linka pita koji ćeš browser upalit. Davno sam imao Symbian oa se ne sjećam baš kako je to išlo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
ne možeš obrisati defaultni browser, barem ja ne mogu na s60v3..
I da.. Ako ti ne bude radilo sa Mini, možeš probati i Operu Mobile.. Samo što Mobile troši puno više prometa od Mini..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice