Brisanje "$" fileova

poruka: 9
|
čitano: 1.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Brisanje "$" fileova
pitanje

Naime, fileove kao što su "D:\$Extend\$UsnJrnl:$Data" ili "D:\$MFT::$BITMAP", nemogu pronaći nigdje na hardu iako uključim da mi se pokazuju "hidden" i "protected" fileovi, ali ih O&O Defragmenter uredno pokaže i nemože ih defragmentirati niti kod bootanja, niti nikako. Čini mi se da su nastali od upotrebe Acronisa, ali možda griješim. Kak da ih pobrišem? (Probao sam sa Windows XP PE, al ih ne vidi..) :(

"$"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Brisanje "$" fileova
Perro of the Morning kaže...

Naime, fileove kao što su "D:\$Extend\$UsnJrnl:$Data" ili "D:\$MFT::$BITMAP", nemogu pronaći nigdje na hardu iako uključim da mi se pokazuju "hidden" i "protected" fileovi, ali ih O&O Defragmenter uredno pokaže i nemože ih defragmentirati niti kod bootanja, niti nikako. Čini mi se da su nastali od upotrebe Acronisa, ali možda griješim. Kak da ih pobrišem? (Probao sam sa Windows XP PE, al ih ne vidi..) :(

Nisu nastali od Acronisa,tu fileovi koji se nevide (i ne treba) su dio datotecnog sustava-NTFS-a.
O&O ih ne moze premestiti posto su zakljucani,odnosno vec su upotrebi.Dakle da ne tupimo mnogo,oni sadrze podatke u kojima je sve zapisano u vezi svih fileova na Windowsu...sigurnost,atributi....
Ne micaj,ne trudi se ne vredi.I nije zdravo :)

I molim te vise ne pokusavaj ih brisati Smijeh 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ali zašto ih nije bilo dok su Windowsi još bili "mladi"? Oni su se pojavili poslije...

"$"
17 godina
neaktivan

Možda su došli sa sevice packom 2 i 3

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan

Ali zašto ih nije bilo dok su Windowsi još bili "mladi"? Oni su se pojavili poslije...

Mozda journaling? Treba negdje fs zapisivati koji se dijelovi sustava mijenjaju(pisanje filea, brisanje, instaliranje...) da nebude gubitaka podataka i da bude lakse povratiti fileove prilikom vracanja istih.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Samo kaj neznam kaj je do "fs" i koji program obavlja journaling i dal se fileovi smiju brisat (kad bi se mogli).. I da.. System Restore i Indexing Service su mi isključeni na svim particijama.

"$"
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2008 19:24 (Perro of the Morning).
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Samo kaj neznam kaj je do "fs" i koji program obavlja journaling i dal se fileovi smiju brisat (kad bi se mogli).. I da.. System Restore i Indexing Service su mi isključeni na svim particijama.

Velim ti ne diraj to!
Ne da mi se sada da radim screen shotove da vidis da ih ima i kod mene i to na Visti i na XP-u 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
H. M. Ak Ti veliš $Ne diraj$, e pa buraz neću da diram, al bi da ih zbrišem-YOUGOTIT!
"$"
17 godina
neaktivan
H. M. Ak Ti veliš $Ne diraj$, e pa buraz neću da diram, al bi da ih zbrišem-YOUGOTIT!
  Zbriši brate :)
Ništa se neće strašno desiti,ostaćeš samo bez podataka.
To što ćeš ostati bez Vindoze je najmanji problem

Auuu *bo te :)
Gde da stavljam ove Č i Ć ?
U makedonskom Ć se stavlja samo na kraju prezimena ostalo je sve Č .....meko i tvrdo  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 1:46 (Lazarus Long).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice