BOOTMGR is missing

poruka: 69
|
čitano: 34.733
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing
pitanje

pozz ljudi.. imam problem..

instalirao sam neki program sa bug dvd-a za particije i nakon toga nije htio pokrenuti komp. pisalo je nesto da ubacim cd od windowsa i ja sam stavio ali se nije nista dogadjalo. onda sam izvadio hard u eksterno kuciste da vidim jel uopce radi hard.. hard je radio, ali je pisalo da ima 470gb samo na njemu...a trebalo bi biti 1tb. formatirao sam hard i vratio ga nazad u komp i sad pise da mi bootmgr nedostaje Viče

sta da radim

oba dvd-a su bila bootabilna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Napravi repair windowsa!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing
autorov komentar

kako kada nece bootati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Kako neće bootati, u BIOS-u treba biti namješten CD-DVD kao 1st boot device. Treba ti bootabilan DVD, naravno ispravan dvd čitač i to je to.

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: BOOTMGR is missing
autorov komentar

namjesteno je u biosu.. kada dodje do onoga press any.. odmah se pojavi ta greska. isprobao sam sa 3 dvd-a

probat cu sad sa laptopa instalirati na hdd koji sam stavio u eksterno kuciste :P

edit: kaze da se nemoze preko usb-a :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 11:21 (krle).
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Onda ti vjerojatno ne valjaju dvd-ovi.

Jel to original kopija windowsa? Radi se o visti pretpostavljam(nisi nigdje naveo)...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Bellatrix kaže...

Onda ti vjerojatno ne valjaju dvd-ovi.

Jel to original kopija windowsa? Radi se o visti pretpostavljam(nisi nigdje naveo)...

ma kakvi dvdi.....to je jucer bilo mom frendu koji ima 2 harda i jednoga rjetko stavlja u komp(neki stariji 40gb) i jucer ga stavio i dosla mu ta greska cim ga izvadio bilo je dobro
amd-ati http://demigodmp.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
autorov komentar
windows 7
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Ajd otvori DVD i pogledaj imaš li sve ove fileove!

Ako nema ovog bootmgr, nemam ti što dalje objašnjavati, to ti je to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
autorov komentar
imam sve to. sada sam ubacio drugi hard u komp i pise ovo: disk boot failure, insert system disk and press enter.

probao sam sa 2 dvd-a
sa oba sam vec prije instalirao win.
17 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

ja sam neki dan radio repair bas zbog toga (slucajno sam izbrisao file za bootanje)...kada sam probao upalit komp isto se nije htjelo bootat

napravio sam sljedece:ubacio instalacijsko dvd od sustava kojem sam obriso bootmgr (u mom slucaju windows 7), pricekao da se ucita ono "windows is loading files" i kada je doslo do dijela gdje pise install now stisnuo sam ispod toga repair. pricekao sam da analizira, on je otkrio i popravio i sad sve u redu radi...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Imaš li nekih važnih podataka na tom disku?

Ako ne, odspoji sve druge diskove, dakle ostavi samo taj na koji želiš staviti win, skini dban te s njim ga formatiraj pa pokušaj ponovno!

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
autorov komentar
nemam. sada cu probati to.
16 godina
neaktivan
autorov komentar
jesam... opet se pojavljuje bootmgr
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

sad sam instaliro 7 i onda mi se bootmgr is missing pojavi, trazio sam na netu, al nis nije pomogli, zna neko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Evo ja sam imao slican problem, instalirao sam Win7 na hdd-ove u radiu. Win7 je napravio particiju od 100mb na drugom hddu koji nije u raidu. Ako sam ja dobro skuzio, fajlovi koji sluze za bootanje se nalaze na toj maloj particiji. Posto mi repair opcija sa instalacijskog dvd-a nije radila (pise da nije ista verzija...Neodlučan) onda sam u BIOS-u namjestio da mi se prvo boota HDD na kojem sa nalazi ta particija od 100mb, a tek onda diskovi na kojima je Windows...Od onda radi...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 17:33 (Vatrik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BOOTMGR is missing

Imam isti problem a situacija kod mene je slijedeća:

postoje 2 diska, na jednom je Win7, na drugome podaci, dakle smo je jedan OS, nema RAID polja i sl. U repairu mi se isto javlja poruka da nije isti OS?

Ima tko ideju kako popraviti bootmgr?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Adoon kaže...

Imam isti problem a situacija kod mene je slijedeća:

postoje 2 diska, na jednom je Win7, na drugome podaci, dakle smo je jedan OS, nema RAID polja i sl. U repairu mi se isto javlja poruka da nije isti OS?

Ima tko ideju kako popraviti bootmgr?

reci cu ti ono kaj je reko meni fraer u servisu. Izvadi jedan hard disk, onda porbaj upalit komp, a ako ti se opet to pojavljuje, onda izvadi jedan hard i instaliraj win na drugom. Znaci jedan hard ti treba bit vani!!!

17 godina
BOOTMGR is missing

Probat ću popodne pa javim rezultat

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

Imam skoro isti problem.

Napravio sam raid 10 polje i ima sam još jedan disk spojen na kompu. windowse sam instalirao na raid polju i nakon što sam uklonio mali disk, piše da nije našao bootabilni hdd (poslije kaže bootmngr missing). Da izvadim taj disk pa s win dvd-om napravim repair?

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

nemože mi bootati windowse sa dvd-a, pise cannot boot from cd - code 5,

a ispod toga bootmgr....

0 0 hvala 0
15 godina
BOOTMGR is missing

Možda je dvd oštećen! Nabavi drugi pa probaj!

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: BOOTMGR is missing
exc 525 kaže...

nemože mi bootati windowse sa dvd-a, pise cannot boot from cd - code 5,

a ispod toga bootmgr....

Opiši svoj problem malo detaljnije!

Code 5 problem je najčešće vezan za neispravan instalacijski medij (dakle, DVD s kojeg instaliraš Windows) pa prvo pokušaj instalaciju pokrenuti s drugim instalacijskim medijem.

EDIT: Kolega me preduhitrio.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 17:36 (cro_blue).
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

virus mi je ušao u comp, te mi se ugasio i pojavljuje se bootmgr..

sada sam snimio windowse ponovno na manjoj brzini (4x) i opet javlja istu gresku, code 5

0 0 hvala 0
15 godina
BOOTMGR is missing

pa probaj podic windowse s cd-om u cd romu normalno, il u safe mode-u. ak uspijes odi na start pa run. upisi cmd i tamo upisi sfc /scannow i pricekaj da dode do 100%, restartaj komp bez cd-a i pogle dal ce se podic windowsi. ak nece onda probaj fresh install windowsa ak vec nisi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

pa pokušavam sa cdom pa mi javlja tu grešku

0 0 hvala 0
15 godina
exc 525 kaže...

pa pokušavam sa cdom pa mi javlja tu grešku

jel mozes safe modeu prstupit?

e da i koje windowse koristis?

14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

win 7, nemogu nicemu pristupiti, odmah nakon loga hp mi dodje bootmgr is missing, ili ako je win dvd u uređaju, code 5

0 0 hvala 0
15 godina
exc 525 kaže...

win 7, nemogu nicemu pristupiti, odmah nakon loga hp mi dodje bootmgr is missing, ili ako je win dvd u uređaju, code 5

na koju foru i kako przis windowse? imas neki .iso file ili??

14 godina
neaktivan
BOOTMGR is missing

iso. fajl je, przim preko mac-a, pa je mozda i u tome problem?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice