Bijela slika

poruka: 2
|
čitano: 732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Bijela slika koja ''pada'' vremenom (pri paljenju)

Dakle imam problem da mi se pri paljenju pojavi bijela slika koja ''opada'' vremenom i dalje laptop normalno radi i sve se vidi. To moze potrajati do sat vremena sto stvarno izzivcira. Preko ljeta se dogodi mozda svakih 10 dana i traje max 5 minuta, ali preko zime svaki dan i traje jako dugo, preko sat vremena i tako vec 2 godine (Smanjuje vjerojatnost da je to samo slucajnost). Pa neznam kakve to veze ima sa vanjskom temperaturom, ili sam ja samo lud. Uglavnom, ako ga spojim na punjac, slika ''padne'' brze ali svejedno oko sat vremena traje. JEdnom dok padne slika, nikad se vise nece pojaviti ta bijela slika, problem je samo kod paljenja.

Prva slika je odma nakon paljenja, a druga 5 minuta nakon paljenja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 11:58 (Avalanche25).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Bijela slika koja ''pada'' vremenom (pri palje

Slabi kontakti u ekranu? Uz toplinu materijal se malo raširi pa se ostvari bolji kontakt?

Štogod bilo, jasno ti je da nemaš što previše napraviti. Možeš ga dati na servis, samo što će te popravak vjerojatno puno koštati (vjerojatno bi išla zamjena ekrana). Možeš ga koristiti i s vanjskim monitorom pa ti onda nije bitno hoće li se slika na laptopovom ekranu uopće i pojaviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice