Bad Pool Header

poruka: 2
|
čitano: 1.807
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Bad Pool Header

pozdrav svima!

komp mi radi uglavnom stalno i nemam nikakvih problema (vidi moj PC),ložio sam ga sa OCCT-om i sve good...

komponente su uglavnom nove razlika par mjeseci...

e sad ugasim komp i upalim ga sutradan,windowsi se dignu i OK...krenem na internet CHROME i nakon par sekundi počne se rušiti i tako par puta i onda BSOD poruka BAD POOL HEADER windowsi se dignu i ja onda opet na CHROME  i on se opet par puta sruši ali bez BSOD...

onda ja potpuno ugasim komp i opet ga upalim i nema nikakvih problema radi danima bez greške...i kad ga nakon nekog vremena odlučim ugasiti opet ista stvar i tako u krug...

ako netko ima sličnih iskustava ili možda zna problem bio bih zahvalan na pomoći...

WINDOWS 7 Ultinate x64 Service Pack 1,friški...

hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bad Pool Header
kunta kaže...

pozdrav svima!

komp mi radi uglavnom stalno i nemam nikakvih problema (vidi moj PC),ložio sam ga sa OCCT-om i sve good...

komponente su uglavnom nove razlika par mjeseci...

e sad ugasim komp i upalim ga sutradan,windowsi se dignu i OK...krenem na internet CHROME i nakon par sekundi počne se rušiti i tako par puta i onda BSOD poruka BAD POOL HEADER windowsi se dignu i ja onda opet na CHROME  i on se opet par puta sruši ali bez BSOD...

onda ja potpuno ugasim komp i opet ga upalim i nema nikakvih problema radi danima bez greške...i kad ga nakon nekog vremena odlučim ugasiti opet ista stvar i tako u krug...

ako netko ima sličnih iskustava ili možda zna problem bio bih zahvalan na pomoći...

WINDOWS 7 Ultinate x64 Service Pack 1,friški...

hvala unaprijed...

Nakon BSOD odeš u C:/Windows/minidump i taj file skeniraš sa BlueScreenView.Pa ga stavi na imgur i tu postaj.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice