AutoCAD 2008

poruka: 7
|
čitano: 1.624
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AutoCAD 2008

Imam jedan problem, instaliro samnavedeni program, i sada kada ga svaki piz pokrenem pise mi sljedeca poruka : Program autoCAD je prestao raditi. ucemu je problem??? Inace OS je vista

I'm hot in here

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AutoCAD 2008

Moj frendje imao problema sa AutoCADom 2007 i morao j einstalirati nekakav patch za vistu. Probaj proguglat i vidjet dal ima nešto slično i za 2008.

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AutoCAD 2008

auto cad 2008 imaš u 32 i 64 bitnoj verziji, na vistu 64 bitnu ti ide ona 64 bitna verzija acada....pa provjeri, pošto jako teško da iamš orginal acad, piratska izdanja isto mogu javljati probleme...

ja sam isto jedno vrijeme imao vistu buisness ali pošto nisam imao cad X64 nisam mogao ostati na njoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: AutoCAD 2008

pa mozda je do kljuca..... mozda je noviji program i stariji kljuc, probaj promjenom kljuca....

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2008 10:19 (igy).
17 godina
neaktivan

Vista postoji u x86-32 i x86-64 verziji i na obje verzije rade i 32 bitni i 64 bitni programi.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
BoDdAH kaže...

auto cad 2008 imaš u 32 i 64 bitnoj verziji, na vistu 64 bitnu ti ide ona 64 bitna verzija acada....pa provjeri, pošto jako teško da iamš orginal acad, piratska izdanja isto mogu javljati probleme...

naxeem ti je odgovorio  lijepo već malo prouči bolje te neke stvari... ;)

Nekidan sam stavio acad 2008 na vistu 64bit ultimate ... i radi jako fino ... koliko rama imaš?

-d[°˛˛°]b-
17 godina
neaktivan
AutoCAD 2008

imam pitanje vezano uz instalaciju auto cada. kad otvorim cd1, onda mi nema imeđa nego samo .bin i .cue fajl. kak to mountam?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice