imam integriranu ati radeon hd 4250 grafičku
hvala na brzom odg
Lp
Alen
Oprosti što ti ne možemo čitati misli. Koju grešku ti izbaci?
Vjerojatno bsod i ovaj atikmpag.sys
Probaj za početak skinut driver sweeper i nakon što deinstaliraš iz control panela drivere, botaj u safe modu, pokreni driver sweeper, počisti ostatke i instaliraj nanovo drivere za svoju grafičku.
Vjerojatno bsod i ovaj atikmpag.sys
Probaj za početak skinut driver sweeper i nakon što deinstaliraš iz control panela drivere, botaj u safe modu, pokreni driver sweeper, počisti ostatke i instaliraj nanovo drivere za svoju grafičku.
ma probao sam i to..u servisu su mi sve to napravili,kažu da su najnoviji driveri i tak neš...ja se baš ne razumijem toliko u kompove pa samo klimam gore dolje glavom..:D
i opet mi istu grešku izbaci,rekli su mi forumaši da je do rama greška,al probao sam ram ponovo stavit i opet ista greška..
Hvala
LP
ALen
Probaj ram istestirat sa memtestom.
Imao sam slučaj (Radeonka HD2600) kada je bsod bio atimtag.sys na XP-u.
5 puta nanovo instalirao XP, drivere i šta ja znam više i onda sam dignuo 7-icu i gle čuda...nikad više bsod.
Možda ti je neki od sistemskih fajlova oštećen.
Ubaci dvd sa 7-icom i u cmd ukucaj sfc /scannow i pusti da ti preskenira sistemske fajlove.
Nemoj takve modificirane Windowse instalirati jer moguće je da ti i oni rade sranja (ako ih imaš instalirane).
Bilo bi dobro kad bi mogao nabavit neku grafičku (isto ATI-AMD) pa probat s njom.
A i ne kužim ove u servisu ako kažu da nije hardverski problem a dobivaš bsod vezan uz grafičku onda može bit problem u samoj grafičkoj, njenim driverima ili pak samim Windowsima.
Jel možeš stavit ovdje log od bsod-a?
Skini Blue screen viewer i stavi ovdje screenshot.