Ashampoo Burning Studio 2009

poruka: 8
|
čitano: 4.582
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

Trebao bih malo demistifikacije na temu freeware inačice "Ashampoo Burning Studia 2009".

Naime, ovu aplikaciju sam tražio uzduž i poprijeko na netu i jedva sam je našao putem neke 3rd party stranice.

E sad,  jako sam zadovoljan ovim softverom no zanima me par stvari :

1. Zašto nisam mogao ovu freeware inačicu naći na službenim Ashampoo stranicama i zašto ju je tako teško naći?

2. Koja je aktualna verzija ovog freewarea i dali se uopće ona ažurira ? ( ja imam verziju 8.04).

3. Može li mi netko objasniti o čemu se zapravo na kraju radi, dali je Ashampoo odvojio dio svoje aplikacije nešto ala Microsoft sa Express besplatnim inačicama Visual Studia, ili je ovo neka striped down verzija napravljena od strane korisnika ili?

Eto toliko, hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1. Iskreno da ti kažem neznam. Na skidajmo.com linkaju na ashampoo stranicu - http://www.skidajmo.com/Usluzni/Ashampoo_Burning_Studio_2009_Free_2009/

2. Skini ovu verziju sa gornjeg linka, to je najnovija verzija.

3. To je free verzija koju možeš upgrejdat na Ashampoo Burning Studio 9.05. Tako sam barem skužio.  http://www.v3.co.uk/vnunet/downloads/2235230/ashampoo-burning-studio-2009

Nadam se da sam ti makar malo pomogao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ashampoo Burning Studio 2009
ReiKo kaže...

1. Zašto nisam mogao ovu freeware inačicu naći na službenim Ashampoo stranicama i zašto ju je tako teško naći?

2. Koja je aktualna verzija ovog freewarea i dali se uopće ona ažurira ? ( ja imam verziju 8.04).

3. Može li mi netko objasniti o čemu se zapravo na kraju radi, dali je Ashampoo odvojio dio svoje aplikacije nešto ala Microsoft sa Express besplatnim inačicama Visual Studia, ili je ovo neka striped down verzija napravljena od strane korisnika ili?

1. Imaš uključen neki program za blokiranje reklama ili nisi gledao sasvim desno na stranici od Ashampooa.

2. Posljednja verzija besplatnog Ashampoo Burning Studija je 6.76. Može se skinuti ovdje:

Ashampoo Burning Studio Free 6.76

Redovito izlaze novije verzije. 

3. Ako imaš ovo s linka, onda se radi o službenom proizvodu Ashampooa. Stariju verziju svog programa daju besplatno, a najnovija se plaća.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 22:59 (klimama).
17 godina
neaktivan
klimama kaže...
ReiKo kaže...

1. Imaš uključen neki program za blokiranje reklama ili nisi gledao sasvim desno na stranici od Ashampooa.

2. Posljednja verzija besplatnog Ashampoo Burning Studija je 6.76. Može se skinuti ovdje:

Ashampoo Burning Studio Free 6.76

Redovito izlaze novije verzije. 

3. Ako imaš ovo s linka, onda se radi o službenom proizvodu Ashampooa. Stariju verziju svog programa daju besplatno, a najnovija se plaća.

Hm, kako to da ja imam onda 8.04 ? Lijepo sam otišao na njihovu stranicu nakon što sam skinuo ovu verziju, registrirao se i dobio free serial isve radi.

17 godina

sve ti je ok...davali su free ključeve ako se rgistriraš......znam jer ja imam kupljenu verziju 9 a imam i ver.8 sa licencom...

ionače program radi odlično...malo mi se bilo teško priviknut poslije nere ali sad je sve ok....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
17 godina

Nakon sto sam isprobaio njihov Burning Studio ne pada mi napamet vracati se na tromi, spori Nero... Nero je nekoc (kao i ACDSee) bio poznat po BRZINI i MOGUCNOSTIMA. Ali s vremena na vrijeme su ga krcali i krcali i na kraju su postali tromi (iako je ACDSee jos uvjek brz, ali postoje brze alternative, naravno pricam u pregledavanju slika koja mu je bila primarna namjena)

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam ashampoo burning studio 6 i zadovoljan sam snjimCool no znam da je malo zastarjelIzlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav zanima me dali mogu sa  ASHAMPOO BURNING STUDIO 9

snimat igre za xbox360 sa cd na cd na brzini od 2.4x?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice