BUG no.176-177sadrži paket CS3,Flash etc..Kad ga pokušam instalirati traži mi instalacijski CD...samo jednom mi je uspjelo i to se ne sjećam kako. In the međuvremenu,morao sam rušit Windoze, sad ne mogu instalirat ni CS3..Jesam , preprzio sam paket s BUG DVD na CD, preslikavao na Pover ISO,na Magic Disk, svašta, ne pali. Onda sam išao fino na Adobe home page, skinuo shareware svega što daju i opet traži instalaciski CD..Win mi je up to date..novi W Instalater...a probao sam i sa starim bez SP3(ups, imam XP..Vista ne blista)..Mislim onda kada mi je uspjelo, prekopirao sam cijelu dadoteku na svoj disk i proradilo.. sada ne šljaka..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BUG no.176-177sadrži paket CS3,Flash etc..Kad ga pokušam instalirati traži mi instalacijski CD...samo jednom mi je uspjelo i to se ne sjećam kako. In the međuvremenu,morao sam rušit Windoze, sad ne mogu instalirat ni CS3..Jesam , preprzio sam paket s BUG DVD na CD, preslikavao na Pover ISO,na Magic Disk, svašta, ne pali. Onda sam išao fino na Adobe home page, skinuo shareware svega što daju i opet traži instalaciski CD..Win mi je up to date..novi W Instalater...a probao sam i sa starim bez SP3(ups, imam XP..Vista ne blista)..Mislim onda kada mi je uspjelo, prekopirao sam cijelu dadoteku na svoj disk i proradilo.. sada ne šljaka..
ili probaj sve s instalacijskog CD/DVD medija prebaciti u neki folder na disku i od tamo pokrenuti instalaciju.
trebalo bi pomoci.
problem je u Adobe instalacijskoj skripti.
nevjerojatno, ali istinito!
ili probaj sve s instalacijskog CD/DVD medija prebaciti u neki folder na disku i od tamo pokrenuti instalaciju.
trebalo bi pomoci.(ovo da,ali dok traje instalacija ne gasi folder,prozor foldera,opet ce izbaciti "insert CD" sa ovim sam se vec susreo
problem je u Adobe instalacijskoj skripti.(tacno)
nevjerojatno, ali istinito!
http://blog.flexuous.com/2007/07/20/adobe-cs3-install-hell/ izgleda
da nisam sam
I did it!!!
http://www.nunomira.com/blog/?p=339
tu ima link za download win instalater clean up..s njim obrisati sve što imalo potsjeća na CS3,skupa sa Flashom 9 ili CS3(on zahebava najviše) i ne pita više install disk...poslje instalirač flash ako treba i to je too
hvala svima na savjetima..ovo je rješenje