Adobe DRM (Digital Editions)

poruka: 12
|
čitano: 1.941
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ima li tko ideju kako razbiti Adobe DRM na Digital Edition verzijama eBooksa tako da se producira "čisti" PDF dokument?
Solucija s printanjem u bilo koji format s nekim fake simuliranim printerom, također je dobra solucija. Klasični distiller i 995 ne rade.

Knjiga je kupljena, ali idioti u Adobeu nemaju verziju DE-a za iPhone i readere.
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Adobe DRM (Digital Editions)

Jesi probao s xps? Navodno se može i konvertirati xps u pdf, nisam probao.

17 godina
neaktivan

Neće. Probao sam već.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 18:34 (naxeem).
16 godina
neaktivan

Neće printati ili šta?

17 godina
neaktivan
Da. Treba mi neko provjereno virtual printer rješenje koje Adobe nije blokirao. :)
17 godina
neaktivan

Otvori dokument, printaj sa "Microsoft xps document writing" , konvertiraj dobiveno sa ovim http://www.investintech.com/prod_downloadsa2e.htm  u txt,pdf etc. Dosad je radilo. Probaj.

17 godina
neaktivan
Probano, Adobe DE odbija printati sa XPS-om. Radi sa http://www.colorpilot.com/emfprinterpilot_price.html ali stvar košta 2500 USD :))
17 godina
neaktivan

http://i-u2665-cabbages.blogspot.com/2009/02/circumventing-adobe-adept-drm-for-epub.html

Nisam probao ali ako pomaže...

Možda "abbyy screenshot reader" iako je muka radit veliki dokument stranicu po stranicu

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 20:12 (jamar).
17 godina
neaktivan
Nažalost skripti nema i mislim da se ne odnose na PDF...
16 godina
neaktivan

Možda da probaš staviti neki stari post script driver, sjećam se svojedobno je s corelom 5 dolazio 'device independent postscript', nisam siguran čiji je. A ps ide u pdf. Samo da nije Adobeov..

17 godina
neaktivan

Ima netko kakvu svježu informaciju? Ništa nije upalilo do sada.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probao sa ovim? Osobno se nisam susreo sa DRM zaštićenim PDFom - tako da ne znam da li će ovo raditi.

google is my frend too!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 17:11 (shark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice