Neznam tocno gjde da postam ovo ugl eo pitanje, bilo je nekih slicnih po forumu al nista korisno
Ugl u vecini ucionica u skoli imamo kompove, i sad kao sto je i normalno na dosta tih kompova je moguce uci samo u limited acc, admin je lozinkon zasticem (ne pali nikakva ctrl + alt + del i safe mode shema, to je vise za osvnovnu nekako bilo :D )
stvar je u tome da sam prosle godine pitao profesoricu iz racunalstva da instaliram par stvari na komp koje su po meni bile esencijalne (flash player i slicno) i da se ona ne zamara sa tin rekla mi je lozinku jer sve vec i prije uvjerila u moje znanje sto se racunala tice.
problem je sto je ove godine dosla neka druga kao zamjena a u meduvremeno su se na svim kompovima reinstalirali windowsi (xp) i lozinka nije ista, i ugl ta nova i nije znala tu lozinku a meni je i dalje trebalo instalirat te neke gluposti na komp pa sam u par minuta pomocu orphcracka maknuo lozinku od admina i koristio se njime da sve instaliram
Medutim nisam stigao vratit neku lozinku i nisam imao ideje uopce sta da stavim pa je taj komp ostao sa admin pravima... vec sljedeci put taj komp je bio totalno usporen i pun virusa, resetirao se itd..
ugl poanta je da meni treba isto tako neki ucinkoviti program poput orphcracka ili neki nacin pomocu kojega bi mogao saznat taj admin password buduci da je on u cijeloj skoli na svim kompovima isti, i malo mi se glupasto cini da na svakom moram gubit vrijeme i crackat pass sa ophcrackom kad mogu jednostavno upisat admin pass prilikom neke instalacije i to je to