Acta na djelu u hrvatskoj???? zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.640
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Acta na djelu u hrvatskoj????
link: aaaaaa
citiram: "Optužnicom se mladiću sa šireg splitskog područja stavlja na teret da je u navedenom periodu neovlašteno objavio oglas za prodaju bežične USB kartice s posebnom naznakom da je predmetna kartica najbolja za probijanje WEP i WPA zaštite, s tim da je prilikom prodaje kartica kupcima isporučivao i DVD-R sa snimljenim računalnim programom BACK TRACK i uputstvima za njegovo korištenje. Taj program isključivo služi za probijanje WEP i WPA zaštite, odnosno neovlašteni pristup na tuđe bežične računalne sustave."

to je lik s njuškala, nemogu vjerovati da je nadolijao...kud ovaj svijet vodi??? taman kad je hacom prestao terorizirati s zabranom uvoza sveg što je svugdje u svijetu normalno (čitaj gađeta koje mi jadni hrvati vidimo samo na netu (e-pad wlan antene itd...) jer ih kupiti u trgovini nemožemo) nađe se naša pametna policija i preko njuškala traži likove koji prodaju jeb..ne wlan kartice...kako ih nije sram nek se lik koji je to napravio upuca od iza u koljeno s zrnom sa šupljim vrhom i nek ide svojoj mami pokazati kao je divan i pametan!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
Re: Acta na djelu u hrvatskoj????
McNEKONTROLIK kaže...
link: aaaaaa
citiram: "Optužnicom se mladiću sa šireg splitskog područja stavlja na teret da je u navedenom periodu neovlašteno objavio oglas za prodaju bežične USB kartice s posebnom naznakom da je predmetna kartica najbolja za probijanje WEP i WPA zaštite, s tim da je prilikom prodaje kartica kupcima isporučivao i DVD-R sa snimljenim računalnim programom BACK TRACK i uputstvima za njegovo korištenje. Taj program isključivo služi za probijanje WEP i WPA zaštite, odnosno neovlašteni pristup na tuđe bežične računalne sustave."

to je lik s njuškala, nemogu vjerovati da je nadolijao...kud ovaj svijet vodi??? taman kad je hacom prestao terorizirati s zabranom uvoza sveg što je svugdje u svijetu normalno (čitaj gađeta koje mi jadni hrvati vidimo samo na netu (e-pad wlan antene itd...) jer ih kupiti u trgovini nemožemo) nađe se naša pametna policija i preko njuškala traži likove koji prodaju jeb..ne wlan kartice...kako ih nije sram nek se lik koji je to napravio upuca od iza u koljeno s zrnom sa šupljim vrhom i nek ide svojoj mami pokazati kao je divan i pametan!

To ima veze s ACTA koje je ionako krepala, ko Zdravko Mamič sa Tokarskim strojevima tip je prodaval program koji se koristi za ilegalne stvari ili probijanje Bežičnjaka i zato su ga i prijavili.To kaj je on skidal neke filmove, pa su usput i to kao zabilježili je potpuno nebitno opet pišu gluposti jer nemaju kaj pametnije za napisat.{#}{#}

Fučkaš ti CD i DVD s filmovima i pišljivim programima,{#} to je zabava za narod nek USKOK bolje zasuče rukave ako smije a kud je nestalo 10 000 pšenice u Slavoniji jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan

neee, to za pšenicu je pak previše za naše plavce, ali svalit se na jednog malog čovjeka koji si pokušava zaraditi za život, e njega treba zgaziti, kako se samo usudio???

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa ovo nema veze sa ACTA-om.

Zamisli da imaš T-Comov net 1 GB paket.

I netko ti provali WEP/WPA lozinku i omogući si pristup internetu preko tvoga rutera i nabije 1 TB prometa i tebi ni krivom, ni dužnom dođe račun od 1024 GB x 20 kn = 20480 kn

xfire username: zeko868 , msn username: zeko868@hotmail.com , Posjetite nas na www.ziz-clan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Trolerski naslov i tema - lock!

{#}

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka