danas sam normalno ulazio i izlazio na yuwu al sad sam prije 5min probo da se prijavam i pojavi mi se neka poruka i pise
Greska!!!
Ovaj nalog je blokiran.
Sta to znaci? nisam imo niti jednu opomenu, ratio mi bio 21 ...
danas sam normalno ulazio i izlazio na yuwu al sad sam prije 5min probo da se prijavam i pojavi mi se neka poruka i pise
Greska!!!
Ovaj nalog je blokiran.
Sta to znaci? nisam imo niti jednu opomenu, ratio mi bio 21 ...
Znači da si dobio ban :)
Možda si fejkao upload i koristio nedozvoljene programe za nabijanje uploada?
nop... sve ljepo skido i up...
Pozzzzz Ljudi.....mozete li mi objasniti kada hocu da se registijuem na Yuwabits....pise mi da treba poslati neku pozivnicu.....mozete li miobjasniti sta treba da se radi????pozzzz
Pozzzzz Ljudi.....mozete li mi objasniti kada hocu da se registijuem na Yuwabits....pise mi da treba poslati neku pozivnicu.....mozete li miobjasniti sta treba da se radi????pozzzz
Netko tko je na tom trackeru i ima pozivnicu mora te pozvati, inače nemožeš upasti.
je si li možda imao seedbox
je si li možda imao seedbox
i ako je imo seedbox ne vjerujem da bi ga banali jer su valjda provjerili IP...meni se cini da je fejkanje ipak bilo u pitanju :D
mislim da je problem bio u tome sto sam taj tjedan svaki dan putovo... pa sam s razlicitih kompjutera iso na trackere... banali su tad sa jos 2-3 trackera...
A ko to ima....iam li iko odavde....?.....pozzzz.......
A ko to ima....iam li iko odavde....?.....pozzzz.......
nerazumijem pitanje
Pa ko moze da mi posalje tu pozivnicu pa da se mogu registrovati na yuwabits?
i ja ne mogu uci na yuwu cini se da je problem do njih
jel bi mi netko molim vas mogao poslati invite za yuwabits? puno hvala unaprijed!
Veće narode!Jel ima mozda netko pozivnicu da mi posalje za yuwabits.net??????
unaprijed zahvaljujem
Veće narode!Jel ima mozda netko pozivnicu da mi posalje za yuwabits.net??????
unaprijed zahvaljujem
ne radi ti yuwa