WLAN se nece spojiti automatski na wireless mrežu

poruka: 5
|
čitano: 3.713
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav!

Problem= kada se sa laptopom pokusam spojiti na wlan mrezu bilo gdje osim kod kuce (dakle, u kaficima, hot spot mjestima itd.), pojavi mi se da je spojen wlan (danas nakon čačkanja po laptopu vise ni to ne funcioniraSmijeh nego samo ima ime mreze na wiev wireless networks a nije više ni spojen), ali kada pokrenem browser pojavi se this page cannot  be diplayed ili slično...Zna li netko što bi mogao biti uzrok tome?

Hvala unaprijed!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WLAN se nece spojiti automatski na wireless mr

Probaj napraviti system update za taj lap koji imaš ,i ako imaš Accesconection od programa njega izričito dozvoli da prolazi kroz firewall od windowsa.To sam ja napravio kod
Lenova i sve pet.A prije toga isti problem kao i tvoj.Napravio system update i Conection kroz Firewall i sve pet.

16 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

Probaj napraviti system update za taj lap koji imaš ,i ako imaš Accesconection od programa njega izričito dozvoli da prolazi kroz firewall od windowsa.To sam ja napravio kod
Lenova i sve pet.A prije toga isti problem kao i tvoj.Napravio system update i Conection kroz Firewall i sve pet.

Hvala na ssavjetu, ali najveca mi je muka sto mi je donedavno sve sljakalo ko podmazano...
Probat cu ovo sto preporucujes!

16 godina
neaktivan
Hvala svakome tko se javi za ubuduce...
ja izlazim pa me nece biti malo duže, tako da se netko ne ljuti što ne odgovaram na savjetu i upute!
Hvala!

la lucha continuada...
17 godina

ili sve opet nanovo konfigurirati. Počekaj možda još koji koristan savijet.

..pogledaj možda si kakve drajvere pod delete

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice