Wireless

poruka: 4
|
čitano: 1.603
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Wireless

Ok, nemam pojma jesam li sad napravio neku ogromnu i nepopravljivu grešku, ali sam upravo izbrisao na Add or remove programes svoj Wireless. Trenutno nemam nikakvu ikonu na aklatnoj traci, ne mogu se spojiti na wireless i nigdje na laptopu (ono što sam pogledao) ne mogu naći nikakve tragove da ga je bilo. Kako da vratim wireles? Ne znam jel' bitno, ali radi se o laptopu HP compaqu 6830s. Hvala svima.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Wireless

Odi u device manager i pogledaj imaš li koji žuti uskličnik. Napravi "scan for hardware changes" i vjerujem da bi se drive rtrebao sm instalirati. Drivere pronađi ovdje, odaberi model laptopa zatim OS i onda traži ono što trebaš.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
Re: Wireless

Hvala puno, ovo prvo je uspjelo.

12 godina
neaktivan
Wireless

Znači sve je bilo OK, vratila mi se ikonica i činilo se u redu. No maloprije kad sam se pokušao spojiti na svoj wireless nisam uspio. Točnije stalno mi javlja aquering networl address  i onda kad ga kao uspije spojiti stoji mi žuti uskljičnik i kaže imited orr no conectivity. Pokušao sam s prijateljevim laptopom i sve je bilo OK, nakon upisane šifre spojilo se bez problema. Ima li tko ideju u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice