Znaci ima 2 dana wireless internet na kompjuteru se konstantno disconnect-a pa connecta(10 minuta radi pa 20 minuta ne radi), a na mobitelu sve uredno radi. Zvao samo T-Com SZK i rečeno mi je da je sve u redu i da je do kompjutera,ali nemam ideju šta može bit. Virusa nema sve uredno radi... ? Hitno bi mi trebala pomoć ili bar neki savjeti jer ne bih radio formatiranje i novu instalaciju,a nisam siguran da li bi to uopce pomoglo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj updateati driver za wireless, ak to ne radi probaj sam malwarebytesom pregledati komp
-vjerojatno je problem na PCu, vjerojatno sotf.. najvjerojantije power managment. Pogledaj po opcijama drivera i podesi-promijeni-isključi, provjeri u BIOSu (ako je notebook).
-ipak opis problema je neobičan, može biti i kvar ili bilo što drugo od HWa jer je sve povezano pa do nekog malwarea ili duplog IPa. To bi moglo biti ako ti je netko snifao wlan.. Ponekad je problem samo kanal na kojem radi wlan (ali mobitel radi..). Može biti da se i mob diskonekta, ali da to ne primjetiš?
Ništa pametnijeg, treba biti za PCom i isporbavati-pingati.. vidjeti sve mrežne postavke i koji su uređaji sve spojeni na router-wlan (u routeru to vidiš). Možeš i reset routera. Neki liveOS (linux i sl.) medij je dobar test za HW, ako tad nema problema znaš da je neka postavka u OSu, tek nakon tog bi imalo smisla clean install.
i banalnije, ako je npr usb wlan adapter, možda je samo loš kontakt ili pad napona na USB kontroleru.