Wi-Fi problem :(

poruka: 11
|
čitano: 3.303
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Znaci ovako imam router ZTE ZXHN H108L i wirles na laptopu mi je radio normalno do sinoc, od jednom mi je nestao wirles i pokazao se X na ikonici za wirles dole u donjem desnom cosku i kada kliknem da trazim mrezu uvjek mi izbacuje da nije pronadjena a sa mobitela mogu pronaci svoj ruoter, pa ako neko ima savjet da mi kaze sta da pokusam {#} plz help

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Wi-Fi problem :(

zna neko??

17 godina
neaktivan

Čini mi se da ti mreža uredno radi, ako ju mobitel vidi i spoji se na nju. Moguće da je problem do wlan kartice na laptopu. Probaj napravit najjednostavnije; enable/disable wlan kartice, pa zatim možda ponovni reinstal, ako ono prvo ne pomogne.

In pivo veritas

0 0 hvala 0
16 godina

Reset rutera pomaže, ponovo unijeti postavke i spojiti se kao prvi put.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

većina laptopa ima fizički prekidač za wlan na kučištu, provjeri da nisi slučajno prebacio taj prekidač na off

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sa mobitela se spojim na wi-fi normalno radi, nije mi na off, ne mogu se spojit ni na jednu mrezu sa laptopa
radilo mi je sve normalno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 17:01 (nerko1411).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ukloniti bežični konekciju sa laptopa, "remove connection", pa onda ponovo pokrenuti spajanje. X znači da postavke na računalu

ne odgovaraju postavkama mreže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pokusao opet isto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

x na ikonici znači da si slučajno prebacio wifi enkripciju aes u tkip ili obrnuto na svom laptopu ili računalu koje je spojeno putem wifi signala.. To se lako promjeni, odeš na ikonu wifi signala pa klikneš lijevom tipkom na nju, zatim desnom tipkom miša na ime svoje mreže pa onda odabereš propertis i onda pod encryption types promjeniš enkripciju ili u aes ili u tkip, ovisno koju tvoja mreža koristi.. nakon toga sve radi normalno..:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 12:20 (W2000).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
W2000 kaže...

x na ikonici znači da si slučajno prebacio wifi enkripciju aes u tkip ili obrnuto na svom laptopu ili računalu koje je spojeno putem wifi signala.. To se lako promjeni, odeš na ikonu wifi signala pa klikneš lijevom tipkom na nju, zatim desnom tipkom miša na ime svoje mreže pa onda odabereš propertis i onda pod encryption types promjeniš enkripciju ili u aes ili u tkip, ovisno koju tvoja mreža koristi.. nakon toga sve radi normalno..:)

napisao sam gore da ne mogu uopste pronaci ni jednu mrezu..

17 godina
neaktivan
nerko1411 kaže...

sa mobitela se spojim na wi-fi normalno radi, nije mi na off, ne mogu se spojit ni na jednu mrezu sa laptopa
radilo mi je sve normalno...

znači  prekidač za wifi na laptopu ti je na "on"?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice