Torrent problem

poruka: 8
|
čitano: 1.465
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Torrent problem

Problem imam nekih 5-6 dana, normalno preko torrenta skidam fajlove kad se onda pojavi i ovaj problem:

kada krenem skidati neki, bilo koji file sa torrenta koji je veći od 200 MB, računar izbaci onaj plavi screen da je "out of memory" i restarta se, ovo se nije prije događalo, što da radim?

Nije do programa mijenjao sam između Azureus, Bittorrent i uTorrent

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent problem

Može pomoć?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Torrent problem

Jel imaš dovoljno mjesta na disku?

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
16 godina
neaktivan
Maus kaže...

Jel imaš dovoljno mjesta na disku?

pogledaj moj PC

imam i previše

ali se blue screen pojavljuje za RAM, a ništa na kompu mi ne zauzima RAM, provjerio sam 92% je slobodno

16 godina
neaktivan

u moj pc ti niti nema kolki ti je hard.

a ja te nisam pitao kolki ti je već kolko si ga napunio.

16 godina
neaktivan
Torrent problem

moja greška oops

500 GB

od toga 50 GB napunjeno

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 15:25 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako imaš BSOD onda ti to nije dobar znak. Probaj zamijenit rame od nekog frenda pa onda probaj.

16 godina
neaktivan
Torrent problem

Ovako, sad nekako radi, nakon restarta samo otvorim bittorrent i nastavim download...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice