Ovako stvari stoje,nakon što se računalo upali i krene se surfati po internetu za kakvih 5 min pukne veza tj. na modemu se ugasi phone,broadband i internet.Ništa novog događa se i čovjek pričeka da se upale nazad što i naprave.Ali problem se javlja što se te tri stvari pale i gase oko 15 min dok se nešto ne ustabili i to svaki put kada se upali računalo ili kad se prokene iz sleep moda znači ne shvatljivo.Sada neznam dal je do modema ili našeg dragog T-com-a ili nešto treće u samom softweru(Win 10 operativni sustav)iako se isto javljalu i na win7.Ako itko zna kako pomoć ili je imao slični problem slobodno dajte komentar.Hvala!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prijavi smetnju operateru i zamjenit će ti ruter, ili pokreni automatsku dijagnostiku preko Moj telekom ID, pa će ti reći u čemu je problem ili će jednostavno prijaviti smetnju.
To je do njih, tj nešto su vjerovatno smrdali oni sa postavkama, makar su meni tako njihovi "majstori" rekli. Meni je doma isti problem bio, isto tako i na poslu itd. Otkad su imali onaj pad mreže sve je zdrkano, ali nazovi ih i popravit će ti, logično