Thomson ST780

poruka: 6
|
čitano: 4.106
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Thomson ST780
pitanje

Imam modem Thomson ST780, dobih ga od strane T-com-a, postavih ga i sve prema uputama.. Čini se da radi kako treba

I sad moj problem je to što uptime je dosta kratak u većini slučajeva se resetira nešto ispod 10 sati (sam od sebe. ne znam dal je to normalno i zašto to radi Oo) ili jednostavno se diskonektira prije nego što prođe 24sata uptima i ne želi se spojit te ga moram resetirat, te u oba slučaja kliknut na konekt preko 192.168.1.1.

Pa je pitanje dal je to nešto s modemom ili mojom telefonskom vezom ili...? Iiii dal postoji mogućnost ako se već sam resetira da se i sam konektira opet isto tako ako padne veza da se sam opet konektira.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 23:53 (miha47).

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Thomson ST780

-da, ako je postavljen u router mod, stalno je online, leasing je obično 24h.

Moguće da imaš i nekih problema s linijom, prvo pokušaj router.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan
Thomson ST780

ja bih ti savjetovao da ponovno proucis upute i postavis modem,ja imam isti taj i 24/7 je spojen na net,s time da sam ga ručno resetirao 2 puta nakon podizanja sistema zbog promjeni nekih postavki a samo 2 puta tokom 6 mj  se je sam diskonektirao i  tako je znao biti 24 sata ili manje  bez ikakve mogučnosti spajanja,nakon čega bi se spojio bez ikakvih problema što bih rekao da je najvjerovatnije do t-comovog odrzavanja mreze bilo,svo ostalo vrijeme je spojen na net i nije se niti jednom sam resetirao kao kod tebe

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W, windows vista ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Thomson ST780

Ja imam isti takav modem i zna mi se to događat, ne svaki dan, ali dogodi se kako kad. Naprimjer radi mi nekih tjedan do dva i onda se sam resetira i to po neki put dva do tri puta za redom. Može biti stvar do linije, pregrijavanja modema ili tko zna kojeg još razloga. Ipak je to modem od T-com-a.

17 godina
neaktivan

ako ti se to događa cesto nazovi t-com sluzbu za korisnike na 0800 9000 biraj broj 2 i objasni im sto se događa pa ce ti prijavit kvar, ili je kvar u routeru ili je u liniji, a u oba slucaja t-com to rjesava..

16 godina
neaktivan
miha47 kaže...

Imam modem Thomson ST780, dobih ga od strane T-com-a, postavih ga i sve prema uputama.. Čini se da radi kako treba

I sad moj problem je to što uptime je dosta kratak u većini slučajeva se resetira nešto ispod 10 sati (sam od sebe. ne znam dal je to normalno i zašto to radi Oo) ili jednostavno se diskonektira prije nego što prođe 24sata uptima i ne želi se spojit te ga moram resetirat, te u oba slučaja kliknut na konekt preko 192.168.1.1.

Pa je pitanje dal je to nešto s modemom ili mojom telefonskom vezom ili...? Iiii dal postoji mogućnost ako se već sam resetira da se i sam konektira opet isto tako ako padne veza da se sam opet konektira.

Hvala

Stvar je kod T-Coma jel se to počelo događat i meni i mnogim drugim ljudima s kojima sam pričal ,bez obzira koji je router! I to u zadnjih 3 - 4  tjedna. Nije ni stvar u liniji jel telefoni rade normalno. Stvar je kod njih na centralama ,a najbolja stvar je da njihovi operateri na help servisu nemaju pojma kaj bi rekli i kak pomogli!!
Imam isti router i ja sam dosad našel samo jedan način - ne moraš ga resetirat ,samo stavi shortcut (192.168.1.1) na desktop i kad ti se sljedeći put prekine veza uđi u router i click na connect. Jel neće ti se sam konetkirat ,to moraš ti napravit!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 1:32 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice