Siemens gigaset sx763 postavljanje wireless mreze

poruka: 6
|
čitano: 4.152
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zelim postaviti wireless mrezu na koju bi se mogao spojiti preko smartphonea sa wi-fi-om, ali kad namjestim postavke internet status pise disconnected ispod no error stisnem conect pa bude Connecting ...No error i opet se vrati na disconnected,a mreza nije postavljena...

Koristim iskonove internet usluge.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Siemens gigaset sx763 postavljanje wireless mr
Kod iskona je ruter stalno spojen i ako mjenjas postavke uredaja onda ti nece raditi, imas carnet ili?
Za wlan trebas samo upaliti wlan i postaviti bolju zastitu i to je to ako ne mislis modificirati uredaj
14 godina
neaktivan

Je carnet je, ako je to tako znaci da san nesto propustio, jer ako sad radi, zasto mi ga onda ne prikazuje na mobitelu...?

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kod carneta se iskljucivo moras spjizi preko broadband konekcije s racunala, znaci internet ne radi do tad i sa svakog racunala s kojim se spajas moras opet napraviti konekciju prema carnetu, mobiteli nemaju pppoe konekcije tako da ti to nece raditi u ovom slucaju, jedini je izbor jos jedan wlan ruter na kojem mozes ukucati podatke od carneta i onda podjeliti tu vezu inace neces moci nazalost
14 godina
neaktivan
YAY
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 10:27 (MAKl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

da tako nesto i na njemu upises podatke od Caerneta pa podljelis kokekciju, samo namjestis dhcp na njemu i ugasis ga na Iskonovom ruteru 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice