Ruter kao wifi repeater

poruka: 3
|
čitano: 3.287
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ruter kao wifi repeater

Pozdrav,

Imam kabelski internet preko B.neta i ruter Cisco EPC2425. Također imam i stari Siemens SE555 od T-coma kojeg bih htio koristiti kao repeater koji bi bežično hvatao signal s Cisca i slao ga dalje.

Problem na koji sam naletio je da uopće ne mogu pristupiti Siemensu preko 192.168... privatne IP adrese, pretpostavljam zato što nema ništa spojeno na master WAN port (odnosno internet port). Sve rasprave i tutoriali koje sam na internetu našao podrazumijevaju da se Siemensu može pristupiti što ja ne mogu.

Zna li netko kako mogu pristupiti Siemens SE555 preko 192.168... adrese bez da je išta prikopčano na WAN port?

Do you understand life?! Do you?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Ruter kao wifi repeater
i_rambo_plache kaže...
Zna li netko kako mogu pristupiti Siemens SE555 preko 192.168... adrese bez da je išta prikopčano na WAN port?

Evo jedno glupo al nikad neznas.

a) jel sigurno znas na kojoj je internoj adresi postavljen taj siemens?

b) da se spojis zicno na njega, i pogledas dal je unutra sve postavljeno kak treba. Recimo, da wifi nije kompletno iskljucen..

other then that, pretpostavljam da si provjerio da taj router moze radit u tom modu s firmwareom koji je na njemu.

17 godina
neaktivan
Re: Ruter kao wifi repeater
sandokan111 kaže...
i_rambo_plache kaže...

Evo jedno glupo al nikad neznas.

a) jel sigurno znas na kojoj je internoj adresi postavljen taj siemens?

b) da se spojis zicno na njega, i pogledas dal je unutra sve postavljeno kak treba. Recimo, da wifi nije kompletno iskljucen..

other then that, pretpostavljam da si provjerio da taj router moze radit u tom modu s firmwareom koji je na njemu.

Nije glupo pitanje jer sam išao opet provjeriti - bio sam uvjeren da je adresa 192.168.2.1 a u biti je 192.168.1.1. Uspio sam postavit mrežu pa se sad nadam da će i postavljanje repeatera ići glatko :D

Do you understand life?! Do you?!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice