Pucanje WLan-a

poruka: 10
|
čitano: 2.088
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pucanje WLan-a
pitanje

Od kad sam stavio novu graficku karticu (ASUS EAH3650) puca mi veza izmedju usb Wireless kartice i Access Pointa, pogotovo ako igram neku igru.

Skinuo sam najnovije drivere za graficku i isto tako za USB.

Molim za pomoc.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Pucanje WLan-a

Probaj skinuti najnovnije drivere za wlan 'karticu' i najnoviju aplikaciju za nju...

Sto bi znacilo ne koristi onu 'native aplikaciju' iz windoza...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pucanje WLan-a
autorov komentar

Hvala na prijedlogu.

Evo skinuo sam driver i aplikaciju za nju. Kroz aplikaciju se nece uopce spojiti, ali preko windowsa bez problema i za sad radi.

13 godina
neaktivan
Pucanje WLan-a

pitanje: kupio sam novi komp, sastavio ga (sve piše pod Moj PC). i sad imam problem sa pucanjem wireless signala. kad sam tek ubacio WI Fi karticu net je radio jako sporo ako bi uopće radio. onda sam skinuo najnovije drajvere (pošto ovi sa CDa nisu upće mogli raditi sa Win7) i brzina se normalizirala, ali mi veza i dalje puca. Pretpotavljam da je mogući problem u tome što je komp na katu ispod routera, direktna udaljenost je možda nekih 6, 7 metara, ali tu ima više betona nego zraka. signal jest slab, ali ga ima. A opet, kad stavim laptop na istu poziciju ili čak i dalje onda se bez problema spajam i iako nekad pukne veza, to je jako rijetko. isto tako s mobitelom nemam većih problema osim kad sam dosta udaljen (na drugom kraju sobe, npr). okretanje kućišta ili nekakvo pomicanje baš i nije moguće zbog same lokacije kuišta (nije ispod stola već na polici, nekih metar i pol iznad poda.

mogu li možda kako pojačati signal sa routera ili napraviti neku sitnu modifikaciju (a da ne uključuje prčkanje ili lemljenje po kartici ili bilo što tako) da se to stanje poboljša?

inače bih spojio komp kabelom, ali stvarno mi nema smisla u ovo moderno doba bušiti rupe kroz četiri zida samo zbog toga xD ako treba, nacrtam tlocrt kad dođem doma da bi vidjeli malo bolje razmještaj :D unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucanje WLan-a

Pa recimo nabaviš si malo jaču antenicu za wieless karticu... neznam koliko ti je jaka ta na routeru ali pretpostavljam da nju nebi trebao pojačavati kad se uredno spajaš laptopom...

Potraži ovakvu omnicu

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pucanje WLan-a

koliko otprilike dođe takva antena i di bi se mogla nabavit (po mogućnosti na području zadra ili eventualno splita)?

No lollygagging!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pucanje WLan-a
Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Pucanje WLan-a

Ako imas u routeru opciju za "Beacon intervals" smanji je.. default je 100ms, ti stavi 20

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pucanje WLan-a

Moze li meni neko pomoci u vezi wirelessa???

Kupio sam ga pre nedelju dana sve ok instalirao i kad treba da se povezem svaki put mi pise da neji moguce uspostaviti konekciju sa netom!!! sta to moze da bude i kako da resim taj problem??? molim odg{#}

Mg
15 godina
Re: Pucanje WLan-a
A sto si kupio tocno?access ppint?bezicni router ili wireless karticu?daj malo vise detalja..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice