Problem:brzina downloada

poruka: 3
|
čitano: 3.058
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem:brzina downloada

Ovako,koristim ISKON  FLAT internet i brzina mi je 4Mb/s,ove dane sam malo više skidao igre i filmove,i nakon što sam u 3 dana skinio 40GB prometa odjedamput mi se brzina smanjila na 10-20 kb/s,pokušao sam sve napravit, restart ruter,skinio novi utorrent ,ali ništa,onda sam stavio novi win7 pa je sve bilo u redu,e onda nakon 30GB prometa pojavio mi se isti problem,brzina se nevjerojatno smanjila na 15kb/s,i neće da mi skida kao inace 350-400kb/s,u cemu je problem,prije nije bilo problema,da li je mozda u utorrentu ili do mrežnog operatera?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem:brzina downloada
raptor22 kaže...

..,prije nije bilo problema,da li je mozda u utorrentu ili do mrežnog operatera?

hvala

- thotlanje= fair usage, ili prevedeno, flat nije pravi flat. Uz spominjanje torrenta nemaš 'motiva' prepirati se jer bi kazna mogla biti opaka.

edit: naravno, postoji i mogućnost da je neki drugi problem, kvar, radovi, ali vjerojatno (po opisu) je ovo gore.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 14:17 (ihush).
17 godina
neaktivan
Re: Problem:brzina downloada
raptor22 kaže...

Ovako,koristim ISKON  FLAT internet i brzina mi je 4Mb/s,ove dane sam malo više skidao igre i filmove,i nakon što sam u 3 dana skinio 40GB prometa odjedamput mi se brzina smanjila na 10-20 kb/s,pokušao sam sve napravit, restart ruter,skinio novi utorrent ,ali ništa,onda sam stavio novi win7 pa je sve bilo u redu,e onda nakon 30GB prometa pojavio mi se isti problem,brzina se nevjerojatno smanjila na 15kb/s,i neće da mi skida kao inace 350-400kb/s,u cemu je problem,prije nije bilo problema,da li je mozda u utorrentu ili do mrežnog operatera?

hvala

Možeš vrlo jednostavno provjeriti. Idi na speedtest pa provjeri brzinu DL/UL, potom dodatno možeš otići na Nvidia stranicu i početi s preuzimanjem nekog drivera za njihovu grafičku. Tu provjeriš stvarnu brzinu u downloadu jer imaju opako brze servere. Tek tada možeš procijeniti svoj bandwidth.

Nikada za procjenu bandwidtha nemoj koristiti brzine torrenta jer je tu mnoštvo čimbenika na koje ti ne može utjecati.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 15:38 (Jura iz druge galaksije).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice