Problem sa internetom

poruka: 7
|
čitano: 1.538
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

ne znam kako da točno objasnim no često mi se u zadne vrijeme događaju problemi. to mi se događalo i prije pa sam nekako rijesio no sada je počelo ponovo. većinom kada igram, a i kada sam na internetu mi se ugasi kompjuter na način da zastane na sekundu dvije te ekraan poplavi i na njemu pise nesto sto nestignem pročitat jer izbroji do 100 po 5 : 5,10,15.... i to izbroji za 4-5 sekundi. to sam prije riješio uz pomoć windows-ovog help centra. kada mi se ugasio oni su mi dali riješenje i bilo je da odem u opcije od interneta te da tu nesto iskljucim, ukljucim i slično. te mi se to nije vise događalo do prije tjedan ,dva. sada mi neda riješenje. naprimjer kada igram igru tipa cod-4.te igram pola sata onda mi se to dogodi te čekam da mi se kompjuter upali te nakon toga uđem na internet pa nakon dvije tri minute mi se isključi te ponovo upalim komp i onda radi normalno. nikad neznam kada ce se ugasit. molio bih da mi se pomogne u vezi ovog problema!! hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

zar nitko nema prijedlog. eto da dodam da koristim vistu ako to išta pomaže.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa internetom

To sto ti se pojavi se zove BSOD a to sto ti broji je memory dump. U svakom slucaju ti je vjerovatno u pitanju pregrijavanje neke komponente ili konfilkt sa driverima. PRvo provjeri da li ti se neka komponenta pregrijava ali prije svega bih ti preporucio prelazak na win 7.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 9:42 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

To sto ti se pojavi se zove BSOD a to sto ti broji je memory dump. U svakom slucaju ti je vjerovatno u pitanju pregrijavanje neke komponente ili konfilkt sa driverima. PRvo provjeri da li ti se neka komponenta pregrijava ali prije svega bih ti preporucio prelazak na win 7.

sad sam googlo i da to je to. to meni stvara problem sada cu to provjeravat i gledat.nadam se da cu naci rijesenje. sad bar znam šta je. hvala

17 godina
neaktivan

Otovri komp i pogledaj koliko ima prasine u hladnjacima procesora i graficke. Daj to nekome ako ne znas ili ocisti sam i zamijeni pastu na procesoru i grafickoj. Ako imas jos neki hladnjak ocisti i njega. Odnesi na benzinsku i izduvaj prasinu iz cijelog kompa ali pazi da duvas od diskova a ne prema njima. I pazi da ne otkines neki dio ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Otovri komp i pogledaj koliko ima prasine u hladnjacima procesora i graficke. Daj to nekome ako ne znas ili ocisti sam i zamijeni pastu na procesoru i grafickoj. Ako imas jos neki hladnjak ocisti i njega. Odnesi na benzinsku i izduvaj prasinu iz cijelog kompa ali pazi da duvas od diskova a ne prema njima. I pazi da ne otkines neki dio ;)

hvala. sutra ga nosim u auto praonu. ako ga oni neoćiste neznam tko će Osmijeh

16 godina
neaktivan
Problem sa internetom

da. odnijet cu ga u servis kada se otvri vemil ili hgspot koji jos nerade u dubrovniku pa neka ga pregledaju ako bude potrebno ako ga ja neoćistim dovoljno dobro.sta je sigurno sigurno je. neću da ga zeznem pa da ga skroz pokvarim

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 10:54 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice