Mrezna!!!!

poruka: 15
|
čitano: 2.626
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mrezna!!

Ovako imam na maticnoj mreznu karticu(ploca GB p35-dq6) i problem je u tome
sto vise ne vidim mreznu niti nemogu na internet niti na ruteru svijteli zelena lampica......prije 3min radilo...isao
ponovno restartirat komp i opet nista...probao driveri ponovno i kad instalira pise 'the device cannot start'..a u biosu naravno upaljena..:(....jel moguce da je crkla???

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2008 18:29 (Medolinoo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrezna!!!!

Sta si radio prije nego je se ugasila? divice can't start obično izbaci kad imas pogrešne drivere ili ploca nema dovoljno resursa pa je morala nešto ugasiti... prvo nemože biti a za drugo mi nepada na pamet ništa osim nekog virusa...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mrezna!!!!

Nista nisam,samo sam ga ugasio....ali da napomenem vec mi je jedna otisla mrezna(na staroj dq6) pa sam dobio novu plocu,i sad se isti problem javio... :(.......

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2008 20:48 (Medolinoo).
17 godina
Medolinoo kaže...

Nista nisam,samo sam ga ugasio....ali da napomenem vec mi je jedna otisla mrezna(na staroj dq6) pa sam dobio novu plocu,i sad se isti problem javio... :(.......

Sramim seBelji seda moguće je opet, zbilja nemaš sreće, kupi drugi model!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan

Pa kako je to moguce da ode mrezna 2 puta.....zadnji put da uzimam smece gigabyte

Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
Mrezna!!!!

BTW....Vidim da na ruter ima USB ulazi...sad jel mogu preko usb spojit to da mi rade net???bet LAN kabla

Opel Club Croatia

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Cisto sumljam da ti je otisla mrezna kartica i to dva puta na dvije razlivite ploce. Bolje da ti testiras kabel i provjeris drivere... na sta ti se spaja ta mreza...
17 godina
neaktivan

Kabl valja jer sam sad na drugoj mreznoj,ali tako gubim zadnji PCI slot na kojem MI TREBA skystar2....ide na ruter direkt sa lan kablom....

Opel Club Croatia
17 godina
neaktivan
Mrezna!!!!

Nemoj reinstalirati drivere nego deinstaliraj stari i instaliraj novi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma nula bodova....kakve imaju veze driveri kad mrezna u BIOSu ne radi,a kamol u win......btw...narucio sam mreznu koja ide prek USBa i do xurca

Opel Club Croatia
17 godina
protjeran
Mrezna!!!!

spoji ruter na USB i mirna bosna

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa imam USB na ruter(siemens 555wlan) ali nece da radi + jedva sam nasao usb s dva muska(s jedne i druge strane isti ulaz) ali ne radi.....npr kad stavim stik u usb u ruter on ga prepozna....nist ne kuzim sta je to

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 16:32 (Medolinoo).
17 godina
protjeran
Mrezna!!!!

kad spajaš ruter usb-om trebaju ti drajveri koje dobiš na cdu Osmijeh

tako je kod mene... kod LAN ti netrebaju driveri

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrezna!!!!

http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,hr_hr_0_120185_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253ATechnical%2Bdata_imagePos%253A0,00.html

Taj USB ti služi samo kao port za USB disk ili printer...

Ako si već imao problema s tom pločom onda bi mozda trebao razmisliti da je vratiš ako je jos pod garancijom i mozda da uzmeš neku drugu...

Prije toga provjeri koja ti je verzija BIOS-a i dali ta ploča pravi još nekom slične probleme probleme i dali upgrade BIOS-a može pomoći...

Provjeri dali ti je LAN kabal oštećen (mala vjerojatnost ali eto...).

Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@te-kom ne moze se spojit preko usb-a jer to sluzi kao usb ulazi(stick,printer itd)

@brainiac Ne da sam imao problema nego je ovo vec treca p35-dq6 koja je vrisnula....ali nemam vise zivaca to stalno nosit na garanciju,dok radi,radi....kabl nije ostecen jer sam sad na drugoj mreznoj koja ide u PCI spojena preko istog LAN kabla....Uzeo sam ovo,pa bi s tim trebalo sve sljakat

http://links.hr/index.php?naziv=Mre%9Ena+kartica%2C+USB%2C+DIGITUS+10%2F100&option=artikl&id_kategorija=053503&id_artikl=053.503.022

Opel Club Croatia
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 20:59 (Medolinoo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice