Kratkotrajni gubitak internet konekcije

poruka: 5
|
čitano: 5.679
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači ovako. Imam T-com Thompson TG782 ruter. Događa mi se to da mi se na kratko gubi internet konekcija. Recimo pričam na skype-u i odjednom mi se poziv zblokira, i da piše da je konekcija izgubljena, i u istom trenutku mi se yahoo reconnect-a, ali vidim da se ruter nije resetirao ili nešto. Znači recimo to mi se događa nekih 10 -15 puta dnevno. Eto recimo skype poziv od sat vremena to mi se zna dogoditi i po dva ili tri puta. Igranje on-line igara isto tako nekada pukne konekcija. Ali svo ostalo vrijeme konekcija je super, samo u tim nekim navratima ? Da li bi to bilo do rutera ili nečeg drugog ? Inače imam na svim uređajima postavljene IP adrese i dns-ove ..... Bilo kakva pomoć ili trag u pokušaju riješenja ove vrlo iritantne situacije je dobrodošla.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Kratkotrajni gubitak internet konekcije

Meni tako stalno imam adsl sa komsijom i kad je on na pc meni u cs se gubi internet konekcija jer mi odvuce ping zato je tebi sbog pinga jer nenestaje ti naprimer na fb vec na necemu gte ping je potreban a na fb ping nezavisi puno od otavranja stranica 0.07s

17 godina
neaktivan

Prijavi kvar SZK na besplatni telefon 0800-9000. Operater će vidjeti kod sebe te prekide i pokušati "pročistiti" liniju. Ako ne bude išlo doći će njihov djelatnik provjeriti uređaje i paricu.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Budem probao, al stvar je u tome da mi nepuca veza na ruteru, on je konstantno spojen, mislit će da ih muljam, hehe.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Budem probao, al stvar je u tome da mi nepuca veza na ruteru, on je konstantno spojen, mislit će da ih muljam, hehe.

Nemaju oni što da misle. Nazovi taj broj i opiši što se dešava. Odmah će ti reći da li je do linije ili je nešto drugo.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice