IP kamera + dyndns

poruka: 80
|
čitano: 22.187
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
IP kamera + dyndns

I? Jesmo online?

battlelog: b4stardo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: IP kamera + dyndns
peace_of_cake kaže...

sry sto sam ko padobranac ali da li se sx763 može naštelat da radi voip na custom firmwareu (dd-wrt ili openwrt). i ako moze da to radi stabilno tj kad se jednom namjesti da ne treba nesto prepravljat ili da se router ne smrzava i sl.

Ako se dobro sjećam - voip radi ali to definitivno moraš pitati na PCE forumu...

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
peace_of_cake kaže...

sry sto sam ko padobranac ali da li se sx763 može naštelat da radi voip na custom firmwareu (dd-wrt ili openwrt). i ako moze da to radi stabilno tj kad se jednom namjesti da ne treba nesto prepravljat ili da se router ne smrzava i sl.

Ako se dobro sjećam - voip radi ali to definitivno moraš pitati na PCE forumu...

AFAIK problem je username/password za VoIP, nisam na t-comu/iskonu pa ne mogu testirati.

Kolko sam skužio iz tutoriala na PCE trebalo bi napraviti backup postojećeg firmware-a i onda ga dekriptirat tako da dođeš do tih podataka.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 14:46 (filter160).
13 godina
neaktivan
filter160 kaže...

AFAIK problem je username/password za VoIP, nisam na t-comu/iskonu pa ne mogu testirati.

Kolko sam skužio iz tutoriala na PCE trebalo bi napraviti backup postojeceg firmware-a i onda ga dekriptirat tako da dođeš do tih podataka.

Pa dekriptiraj! JA ne mogu ako ti ne zelis ... :)

11 godina
IP kamera + dyndns

Nego.. stvar kod ovakvih korisnika koji ne znaju previše puno je jednostavnije uzeti neki drugi router... tipa za 200kn... tplink WR841ND ili tak nešto jeftino i internet pogoniti preko njega...

a postojeći staviti u bridge mode... i problem gotov.

VoIP radi, MaxTV radi na oriđiđi... i DD-WRT/OpenWRT na novom radi bez problema....

Za 200kn se ja ne bi jebo 2 dana... mislim bi.. jer me to zanima... ali recimo da nemam pojma... rađe bi išo na tu varijantu.

Čak ostaviti default firmware ako jedino što je potrebno je glupi port forwarding i dyndns/no-ip.

Uštediš novaca i živaca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
IP kamera + dyndns

ma lako dekriptiram config jer sam to vec radio i nasao sam username i pass (za sad me jos nisu prebacili na voip tj analogna linija jos radi. samo me zanimalo da na openwrt-u ili dd-wrt-u to stabilno radi jer se kad se flasha jednom nemoze se vise vratit na t-com firmware (koliko ja znam)

0 0 hvala 0
16 godina

Evo da uletim slucajno sam proletio preko teme,pa samo da kažem da se može ponovo vratiti na t-com firmwire.

13 godina
IP kamera + dyndns

ma kako, znam da se moze vratiti tvornicki sx763 firmware ali za t-comov onaj rozi ne znam. daj link

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IP kamera + dyndns

pitanje.probno sam se registirao na dyndns.ping hostname-a prolazi.port forwarding je napravljen na ruteru  s adresom kamere i npr portom 81.isti port je i u postavkama kamere.kada probam ukucati u adresu s portom ili hostname  ne prolazi.u čemu griješim.hvala!

HEEEEEEEEEEELP!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2014 21:05 (espltd).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
espltd kaže...

pitanje.probno sam se registirao na dyndns.ping hostname-a prolazi.port forwarding je napravljen na ruteru  s adresom kamere i npr portom 81.isti port je i u postavkama kamere.kada probam ukucati u adresu s portom ili hostname  ne prolazi.u čemu griješim.hvala!

HEEEEEEEEEEELP!

Jesi stavio dd-wrt gore? O kakvom je routeru rijec? Kada pokusavas, moras pokusati van svoje mreze, neki routeri smatraju greskom sto iza lana zelis ici na wan pa nazad u lan ...

Ako zelis - posalji mi na pp link da ja probam ...

11 godina
neaktivan

nisam stavio dd wrt.riješio sam.hvala i svako dobro...ako ideš na istok javi se .imaš pivo

13 godina
neaktivan
espltd kaže...

nisam stavio dd wrt.riješio sam.hvala i svako dobro...ako ideš na istok javi se .imaš pivo

Cesto sam u Osijeku ... a pivo mi je sve osim mrsko :) :) :)

11 godina
neaktivan
IP kamera + dyndns

nastavak epopeje.neki dan je kolega koji s e"više" kuži fobavio ruter na koji je pokušao ubaciti open wrt.nije sve prošlo kako treba.sad ponekad mogu ući u open wrt a u glavnom samo Failsafe UI.ima li mu pomoći ili???

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
espltd kaže...

nastavak epopeje.neki dan je kolega koji s e"više" kuži fobavio ruter na koji je pokušao ubaciti open wrt.nije sve prošlo kako treba.sad ponekad mogu ući u open wrt a u glavnom samo Failsafe UI.ima li mu pomoći ili???

Factory reset i onda novo flashanje (obavezno openwrt) iz failsafeUI... Isto mi se dogodilo prekjučer!

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan

hvala.znači resetiranje (nazad na uvučenom prekidaču i  koju prvu fajlu d a ubacujem od ovih s :http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=227002

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 18:54 (espltd).
11 godina
neaktivan
IP kamera + dyndns

novi moment

ušao sam u http://192.168.1.1/cgi-bin/luci ne znam koje poostavke gdje idu da bih uopće vidio da li imam adsl ,a ond atek max tv.mogu li sad s obzirom d asigurno nisu sve postavke ubačene ,naknadno vršiti nekakv upgrade i što već ,da bi đubre radilo.hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jutro.sad mogu do dd-wrt-a.ali neće spojiti na adsl

17 godina
odjavljen
espltd kaže...

jutro.sad mogu do dd-wrt-a.ali neće spojiti na adsl

Jesi podesio sve kao što piše na PCE?

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan

majesam.nešto tu ozbijno zeza.poslje se nisam mogao oupće logirati u router.pokušavam cijeli dan ponovo ubaciti programe,ali neć..govno

11 godina
neaktivan
IP kamera + dyndns

sve sam postavio na dd wrt po PS-a ali nemam adsl konekciju??

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice